Popescu Gabriela

Formator Manichiura-pedichiura

Despre Dna. Popescu Gabriela

Dna. Popescu Gabriela si-a inceput cariera in domeniul formarii profesionale a adultilor pentru Manichiura-pedichiura in anul 2006, ca formator in cadrul Centrului de Pregatire Profesionala Logics. In 2014 devine formator colaborator al Centrului de Pregatire Profesionala CEPECOM, unde a condus si format aproximativ 150 de cursanti pana in anul 2016. Dna. Popescu Gabriela este o profesoara foarte indragita de elevi, datorita pasiunii pe care o are pentru meserie, profesionalismului cu care preda si energiei pozitive pe care o transmite. Ne bucuram sa o avem alaturi, in colectivul nostru de formatori.

Experienta profesionala in domeniu incepe in anul 1979, cand se angajeaza ca Manichiurist-pedichiurist in cadrul S.C.M. Igiena, unde continua sa profeseze in prezent. Asadar, peste 30 de ani de experienta in lucrul direct cu clientul.

Printre calificarile pe care le detine se numara: licenta in Psihologie, diploma de Formator ANC, calificare in domeniul Manichiurii si Pedichiurii ANC, calitatea de Expert evaluator in cadrul comisiilor de examinare pentru ocupatia de Manichiurist-pedichiurist la cursurile de calificare acreditate ANC.

Cursuri sustinute de Dna. Popescu Gabriela

  • Manichiurist-pedichiurist COR 51414.1.2, curs de calificare (10 saptamani)