Silion Ilinca

Formator Bucatar, Cofetar

Despre Dna. Silion Ilinca

De-a lungul carierei sale, Dna. Silion Ilinca a initiat in tainele meseriei sute de pasionati ai artei gastronomice. Nivelul ridicat de cunostinte, rabdarea si capacitatea de explicare si transmitere a informatiilor o fac printre cei mai apreciati si iubiti formatori in domeniul alimentar din Romania. Suntem mandri si onorati de prezenta sa in cadrul colectivului nostru.

Dna Silion Ilinca detine distincția de Maestru în Arta Culinară, conferita de Ministerul Comerțului, alaturi de distinctia de Maestru in arta culinara pentru inalta calificare profesionala si contributia deosebita la pregatirea si specializarea cadrelor din alimentatia publica, conferita de Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism România (ANBCT) – Membru al Federației Mondiale a Asociațiilor de Bucătari.

Timp de peste 30 de ani, a activat ca profesor de Tehnologie și Maistru instructor in cadrul Colegiului Economic „Viilor” Bucuresti, specializat in industria alimentara, unde a obtinut diploma de merit pentru rezultate deosebite în activitatea profesională de pregătire a participanților la olimpiadele școlare.

Din 2002, Dna. Silion Ilinca sustine cursuri de formare profesionala a adultilor in meseriile de bucatar, cofetar si cofetar-patiser, fiind certificata ca Formator ANC.

Cursuri sustinute de Dna. Silion Ilinca

  • Bucatar COR 5122.2.1, curs de calificare (20 saptamani)
  • Cofetar COR 7412.1.2, curs de calificare (10 saptamani)