Ionut Tabacaru

Formator Barman

Despre Ionut Tabacaru

Sunt un om pasionat de tot ceea ce intreprind, imi place sa lucrez cu oamenii carora le impartasesc fara rezerve din cunostintele mele. De-a lungul carieriei am initiat in arta bartending-ului zeci de pasionati ai domeniului in care profesez de 12 ani.
Nivelul ridicat de cunostinte asimilate in decursul anilor de activitate, rabdarea cu care lucrez cu oamenii si modul in care ma fac inteles au dus la omul formator care sunt astazi reusind sa pastrez relatii stranse cu fiecare „elev” al meu.
Sunt un bun organizator, capacitate pe care am testat-o si perfectionat-o in cei 2 ani in care am fost sef de sala avand in subordine 20 de oameni, cat si in perioada in care am activat ca sef de bar dar si manager de bar. Sunt intr-o continua ascensiune, invat sa ma perfectionez invatandu-i pe altii.
Experienta lui Ionut in industrie cuprinde pozitiile de barman-ospatar 4 ani la Mon Cher Dorobanti, Sef bar 3 ani + Sef sala 2 ani in cadrul Embassy Bucuresti si actual Barman in cadrul Old City Bucuresti. Ne bucuram sa il avem alaturi de colectivul de profesori ai Centrului ATHENA.

Cursuri sustinute de Ionut Tabacaru

  • Barman COR 513201, curs de specializare (6 saptamani)