Oferte de munca

Ai Sushi Bar, localizat in Str. Paris nr. 71, sector 1, Bucuresti isi mareste echipa cu 3 POSTURI de BARMAN. Se cauta colegi dornici sa lucreze intr-un mediu relaxant, dornici sa invete, sa aiba initiativa, sa trateze prietenos clientii, sa isi doreasca sa obtina experienta in acest domeniu si sa se dezvolte. Program de lucru: 4 zile se lucreaza, 2 zile libere, 2 ture (dimineata 8.00 – 17.00, seara 17.00 – 01.30). Financiar: 1200 lei + tips (suma care dubleaza salariul), orice zi libera national achitata conform legislatiei de munca, bonus in functie de realizari. Pentru detalii: Anda Mancas, andamancas@gmail.com. Data postarii: 28.02.2018.

Cofetaria Andri-Cris, viitoare BISCOTTO, cauta sa ANGAJEZE 1 COFETAR cu experienta si 1 AJUTOR DE COFETAR. Cofetaria este situata in zona Dorobanti si furnizeaza atat produse de cofetarie bine cunoscute cat si torturi si prajituri speciale pentru evenimente. Pentru mai multe detalii: 0731835450 – Dna. Ionita Eugenia. Data postarii: 19.10.2017.

BAR ROCK&ROLL, zona Mosilor/ Eminescu

Urmeaza deschiderea unui noi bar in Bucuresti, cu specific muzica anilor 70-90 rock, zona Mosilor colt cu Eminescu. Proprietarii doresc sa ANGAJEZE BARMANI SAU BARMANITE comunicativi/e carora sa le faca placere sa lucreze la ei. CV-urile se trimit la dofar1@yahoo.com, in atentia domnului Octavian. Data postarii: 11.10.2017.

Restaurantul VATRA NEAMULUI, aflat in Balotesti, vis-a-vis de Hornbach pe DN1, cauta sa ANGAJEZE BUCATAR pentru care ofera decontarea transportului si DECONTAREA COSTULUI CURSULUI DE BUCATAR. Pentru mai multe detalii privind aplicarea la acest program, va rugam sa ne contactati intr-un mesaj privat sau pe adresa de email office@centrul-athena.ro. Data postarii: 12.09.2017.

Domino Cafe – Complex Domino, Str. Maica Domnului 61, ANGAJEAZA BARMAN SI AJUTOR DE BARMAN. Date de contact: Ioan Sambotin – Asistent Manager 0773938476. Data postarii: 12.09.2017.

Restaurant LA 2 FRATI din localitatea Afumati, jud. Ilfov ANGAJEAZA PERSONAL. Ambient rustic, servire si produse de calitate, restaurantul beneficiaza de o capacitate de 244 de locuri atat pentru evenimente personale (nunti, botezuri, aniversari, etc.) cat si evenimente corporate (cocktail-uri, seminarii, traininguri, etc.). Date de contact: Nita Constantin – Director General 0722434240. Data postarii: 12.09.2017.

LOVIN’, winebar si bistro, zona Dorobanti-Floreasca, cauta BUCATAR si OSPATAR. Lovin’ se va deschide in curand si doreste sa isi completeze echipa cu un bucatar si un ospatar pasionati de gastronomie si de vinuri. Profilul ideal: persoana comunicativa, serioasa si deschisa sa invete despre asocierea dintre mancare si vin. Pentru mai multe detalii: Cosmin Pop, 0722504843, winespectrum2017@gmail.com. Data postarii: 11.08.2017.

PLACIND’OR angajeaza MAISTRU PATISER, AJUTOR BUCATAR si MODELATOR pentru noua PLACINTARIE din zona Dristor. Cerinte Maistru patiser: Competente in producerea de produse de patiserie, in special placinte; Punctual, perseverent, disciplinat, proactiv; Cunostinte solide despre procesele tehnologice ale produselor de simigerie-patiserie; Capacitate de organizare si decizie; Responsabilitate, spirit de echipa si adaptabilitate;  Corectitudine, atitudine pozitiva, viteza de reactie; Experienta in domeniul producerii de placinte constituie un avantaj. Cerinte Ajutor bucatar: Persoana harnica, nu e necesara neaparat experienta in domeniu; Pregatirea diverselor umpluturi pentru placinte dupa retetele prestabilite; Mentinerea curateniei la locul de lucru. Cerinte Modelator aluat: Cu sau fara experienta in domeniu; Persoana dinamica, responsabila; Stie sa intinda manual foi de placinta cu dimensiuni aprox de 80x120cm. Beneficii: Pachet salarial atractiv, Contract de munca pe perioada nedeterminata, Mediu de lucru placut, Participarea la training-uri de dezvoltare personală și profesională; Posibilități de creștere în carieră. Placind’Or Premium SRL produce placinte din foi intinse manual  – placinte adevarate facute cu grija pentru calitate, prospetime si sanatate. Mediul de lucru este unul profesionist, proactiv, curat si specializat. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV la adresa: office@placindor.ro sau sa sune la nr. de tel: 0755856176. Data postarii: 10.08.2017.

RECREATIA, DONUTERIE-CRONUTERIE ARTIZANALA, isi extinde echipa cu un COFETAR sau PATISER. Toti cei interesati sunt rugati sa ne transmita un CV pe adresa: alex.bratu@recreatia.com. Detalii: Alex Bratu, 746090723.  Produsele noastre fac parte dintr-o categorie ce imbina cofertaria si patiseria  si sunt considerate printre cele ma bune dulciuri din Bucuresti (conform AList, Forbes Life, etc.), fiind realizate de la zero cu materie prima naturala si de cea mai buna calitate dupa retete inovative. Asadar, colaborarea cu noi ar fi o oportunitate foarte buna pentru cineva pasionat de cofetarie/ patiserie de a creste profesional. Data postarii: 10.08.2017.

Restaurantul Rawdia, zona Dorobanti, angajeaza: AJUTOR DE BUCATAR full time (8 ore/ zi). Cerinte: fire sociabila, energic, responsabil, fire pro-activa, pasionat de bucataria vegana si raw-vegana, experienta la nivel incepator/ mediu intr-o bucatarie profesionala este bine-venita. OSPATAR full time (8 ore/ zi). Cerinte: fire comunicativa, vesela, pro-activa, atentie distributiva si dorinta de a ajuta, pasionat de bucataria vegana, raw-vegana si de o viata sanatoasa, experienta de ospatar la nivel incepator/ mediu este bine-venita. Rawdia este un restaurant intim si zen, in care clientii nostri sunt in mare parte “de-ai casei” si cu care avem o relatie speciala, plina de respect si comunicare. Mediul de lucru este foarte placut si acordam o atentie deosebita pentru ca fiecare client care ne trece pragul sa se simta “ca acasa”. Te asteptam in echipa noastra! Asteptam CV-uri si scrisori de intentie la contact@rawdia.ro . Detalii la 0784 203 251. Data postarii: 09.08.2017.

AUCHAN CRANGASI, Bld. Constructorilor nr.16, ANGAJEAZA personal pentru raionul de Carmangerie: LUCRATOR COMERCIAL, TRANSATOR, PREPARATOR, MACELAR. Persoana de contact: Marilena POPESCU – Responsabil Resurse Umane , tel: 0759031521, mpopescu@auchan.ro. Data postarii: 03.08.2017.

Restaurantul Le Grenier a Pain, localizat in Centrul Vechi, Str. Franceza, cauta sa ANGAJEZE BUCATAR. Program de lucru: doua zile la serviciu cu doua zile libere. Restul detaliilor se discuta la interviu. Persoana contact: Ionela Lixandru, tel: 0721268438. Data postarii: 03.08.2017.

Lantul de restaurante CALIF angajeaza BUCATARI, AJUTORI DE BUCATARI, SUPERVIZORI, CASIERI si LUCRATORI CURATENIE. CALIF a fost premiat in ultimii 3 ani cu titlul de “Cel mai bun restaurant de tip fast food din Romania” si si-a propus in urmatorii 2 ani inaugurarea mai multor unitati in Bucuresti deschizand astfel oportunitatea de angajare persoanelor defavorizate care au minimum 18 ani, fara experienta in domeniu. Salariu brut incepand cu 2200 lei (include bonuri de masa si prime), masa calda, servicii medicale la clinica privata, program de lucru flexibil si part time. Detalii la 0785405645 sau hr@calif.ro. Data poastarii: 03.08.2017.

CAMIN STUDENTESC, ZONA EROILOR

Camin studentesc din zona Eroilor (Bulevardul Eroilor, 050452) cauta BUCATAR. Programul este de la 8:30-15:00, de luni pana vineri. Data inceperii: 1 septembrie. Persoana de contact detalii: Begonia Vallejo, 0736436209. Data postarii: 02.08.2017.

BISTRO HIGH LIFE, situat in Piata Victoriei, ANGAJEAZA 2 BUCATARI. Salariu 1800 lei, in functie de experienta si indemanare. Cei 2 bucatari vor lucra sub coordonarea unui bucatar principal. Date de contact: Alexandru Constantinescu – 0726777737, alexandru_bucuresti@yahoo.com.  Data postarii: 19.06.2017.

NABU

TERASA NABU, proaspat deschisa pe Pache Protopopescu nr.97 cauta 2 BUCATARI entry level pentru TRAINING si ANGAJARE. Meniul este restrans, format din burgeri, salate si aperitive iar training-ul se va realiza cu un bucatar cu 15 ani de experienta. Program 12 ore pe zi, o zi cu o zi sau doua zile cu doua zile. Salariu: compenenta fixa + bonus din profit pe bucatarie, garantat un venit minim sub care nu se coboara niciodata. Independenta totala in managementul bucatariei. Contact: Stefan STAN – 0729491405, stefan.catalin.stan@gmail.com. Data postarii: 14.06.2017.

Cofetaria Playbake, SUEDIA, angajeaza COFETAR cu experienta de minimum 3 ani: torturi de nunta/ botez – preparatie, imbracat in pasta de zahar, produse candybar. Salariu motivant, contract de munca (posibil in Romania), cofetarie cu angajati romani, nu este necesara nici o limba straina. Trimiteti CV la: amdistributioncph@gmail.com. Cofetaria are radacinile in Romania dar s-a mutat in Suedia din anul 2014. Echipa este compusa in prezent din 3 cofetarese si cauta sa se extinda. Cateva din ce facem puteti vedea pe www.playbake.se. Data postarii: 08.06.2017.

Restaurantul Cocosu’ Rosu din Bucuresti (zona Apusului, Militari) are nevoie de forta de munca pentru urmatoare posturi: BUCATAR; AJUTOR BUCATAR SI GRATARAGIU. Contact: Mihaela Dragusin – 0746182674. Data postarii: 08.06.2017.

Romanian Franchise Systems ANGAJEAZA AJUTOR PREPARATOR BUCATARIE (fara experienta). CANDIDATUL IDEAL: Iti place sa lucrezi in bucatarie? Esti atent la detalii si organizat? Doresti un program flexibil, in ture de 8 ore? Iti place sa lucrezi in echipa? Ai o conditie fizica buna? Nu ai experienta sau doresti sa lucrezi intr-un domeniu nou? Va puteti programa la un interviu la numarul de telefon: 0727 852 980. Vei participa la sarcinile de tocare, feliere, cantarire legume, mozzarella, etc. Vei invata sa pregatesti sosuri, deserturi, precum si alte semipreparate sub indrumarea unui specialist. Te vei implica in sarcini ce presupun organizarea si curatarea spatiulu si ustensilelor de lucru. In fiecare zi vei pregati alaturi de echipa comanda de produse. BENEFICII: Salariu atractiv cu posibilitate de crestere dupa prima luna de la angajare. Ne dorim o colaborare stabila, pe termen lung, prin urmare contractul de munca se incheie pe perioada nedeterminata! Lunar iti platim abonament Metrorex sau RATB, la alegere. In a 3-a luna de la angajare iti oferim bonusul de bun venit. Daca recomanzi un prieten si urmeaza sa fie angajat in cadrul echipei primesti un bonus. La pranz iti oferim o gustare calda. Lunar vei primi 20 tichete de masa, corespunzator timpului lucrat. Iti oferim un program de lucru flexibil, in ture (8 ore/zi). Chiar daca nu ai experienta, vei primi toate instructiunile necesare pentru a realiza sarcinile. Iti vom oferi echipament de lucru si protectie. Data postarii: 19.05.2017.

Boulevard Pub, situat in Centrul Vechi, ANGAJEAZA BUCATAR. Pub-ul este deschis in 2010 iar bucataria in 2013. Specialitatile se bazeaza in mare parte pe preparate la gratar electric. Salariu 1500 lei + taxi platit + bonus vanzare. Se lucreaza 1 zi cu 1 zi. Pt alte informatii: Blajan Valentin tel 0722406280. Data postarii: 04.05.2017.

Blaxy Premium Resort & Hotel din statiunea Olimp, jud. Constanta, ANGAJEAZA personal in domeniul hotelier (fete si baieti), cu sau fara experienta: BARMAN, AJUTOR DE BARMAN, OSPATAR, AJUTOR DE OSPATAR. Perioada de angajare este iunie-septembrie 2017. Salariu incepand cu 1500 lei, comision din vanzare, cazare/ masa pe perioada contractului. Persoanele interesate pot trimite CV-ul la adresele de mail: constantin.circiumaru@blaxy.ro sau alexandru.burlan@blaxy.ro. Pentru mai multe informatii si detalii: Tel. 0769077510/ 0759029215.

COFETARIA OPERA cauta sa ANGAJEZE COFETARI. Cofetaria Opera a fost infiintata in 1998 iar in prezent are o vasta retea de magazine. Cofetaria dispune de laborator propriu si de mai multe puncte de desfacere. Se folosesc ingrediente de cea mai buna calitate de la producatori de prestigiu din domeniu. Ingredientele de baza sunt ciocolata alba, neagra si cu lapte de la Callebaut, iar smantana si frisca sunt naturale. Blaturile / foile sunt facute din oua, faina si zahar dupa reteta clasica. Tel. contact: 0752299944. Data postarii: 25.04.2017.

Hotel Christina 4 stele, ANGAJEAZA urgent BUCĂTARI și AJUTOR BUCĂTAR. Experiența nu este obligatorie. Doritorii pot suna la numărul de telefon 0731009999 sau direct la hotel. Adresa: Str. Ion Slatineanu nr. 13 (intersecție Calea Dorobanti cu Ștefan cel Mare).

Restaurantul japonez SushiRoom, localizat in Bucuresti, in zona Ateneului Roman, RECRUTEAZA persoane motivate, muncitoare si corecte, pentru urmatoarele pozitii: OSPATARI, BUCATARI si AJUTORI DE BUCATAR. Criterii: experienta de munca dovedita; capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic; capacitatea de a lucra in echipa; aspect prezentabil;  cunostintele de limba engleza constituie un avantaj. Ce oferim: contract de munca in conditii legale; un mediu placut, ce iti va oferi posibilitate de crestere profesionala si financiara; traininguri constante sustinute de producatori de vinuri recunoscuti international; posibilitatea de a lucra alaturi de un chef specializat in arta sushiului; posibilitatea de a lucra intr-un restaurant respectabil, cu o clientela pe masura. Contact: Diana Berbece, office@lemanoir.ro, 0748.196.633. Data postarii: 06.02.2017.

Restaurantul haute-cuisine, cu bucatarie frantuzeasca, Le Bistrot Français, localizat in Bucuresti, in zona Ateneului Roman, RECRUTEAZA persoane motivate, muncitoare si corecte, pentru urmatoarele pozitii: OSPATARI (femei); AJUTORI DE BUCATAR; SOMMELIER; SPALATOR VASE. Criterii: experienta de munca dovedita de 1-3 ani; capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic; capacitatea de a lucra in echipa; aspect prezentabil; cunostintele de limba engleza constituie un avantaj. Ofera: contract de munca in conditii legale; un mediu placut, ce iti va oferi posibilitate de crestere profesionala si financiara; traininguri constante sustinute de bucatari si producatori de vinuri recunoscuti international; posibilitatea de a lucra intr-un restaurant respectabil, cu o clientela pe masura. Despre Le Bistrot Francais: Inca de la lansarea sa, in 2013, Le Bistrot Français a primit numeroase distinctii: in anul 2015, restaurantul a fost figurat in ghidul Michelin, la sectiunea recomandari, iar, in prezent, bistroul este unul dintre cele 9 stabilimente din Europa de Sud-Est care detin distinctia Wine Spectator Best Award of Excellence, acordata unui numar de 1.179 restaurante din intreaga lume. Contact: Diana Berbece, office@lemanoir.ro, 0748.196.633. Data postarii: 06.02.2017.

La Ceaune, restaurant care ofera mancare proaspata si sanatoasa, cauta AJUTOR DE BUCATAR.  Candidatul ideal: daca esti capabil/a sa comunici , daca ai incredere in tine, daca esti flexibil/a, daca esti energic/a, daca iti place lucrul in echipa si daca iti place mancarea buna, alatura-te echipei noastre! Atributii: Asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare, participă la determinarea necesarului de materii prime de comandat şi la realizarea comenzilor de aprovizionare, preia comenzile de la clienţi şi asigură servirea acestora, debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei, participă activ la întreţinerea ustensilelor de bucătarie şi a echipamentului din dotare, tine cont de perisabilitate, termenul de garanţie, de modul în care urmează să fie folosite ingredientele, face prelucrările preliminare gătitului – sortează, curăţă, spală, divizează şi mai apoi găteşte – fierbe, frige, coace, prăjeşte, indeplineşte şi alte sarcini curente atribuite de către superiorul direct, în concordanţă cu necesităţile imediate ale unităţii; Oferirea de suport bucatarilor in pregatirea preparatelor din bucatarie; Debarasarea si spalarea veselei; Organizeaza si raspunde de intreaga activitate de pregatire a materiei prime in vederea realizarii preparatelor. Contact: Alexandru Chirita, 0786960619.

MELLOW DRINKS cauta Agent de vanzari si marketing. Detaliile pozitiei pot fi gasite la: http://mellowdrinks.com/wp-content/uploads/Mellow-Drinks_Sales-Trade-Marketing-JD_v2.05.pdf

M60, cafenea in zona Piata Amzei, cauta BARISTA/ BARMANI (nivel bun de engleza), BUCATARI si AJUTORI DE BUCATAR. Pentru mai multe detalii, puteti trimite un email la hello@m60cafe.com.

KID YOU NOT, restaurant-concept cu bucatarie menita sa nu ingrase, cauta BUCATAR cu experienta de 2-3 ani si OSPATAR (CHELNER). Zona centrala Vasile Lascar, Str. Domnita Ruxandra nr.7. Date de contact: Ioana Topala tel. 0757194295, ioana@kidyounot.ro.

Posturi vacante oferite de agentia de recrutare PERSONS. Esti in cautarea unui loc de munca in industria alimentara? Noi te putem ajuta! PERSONS angajeaza urgent: BRUTAR SI AJUTOR BRUTAR, PATISER, COFETAR, MACELAR, BUCATAR, PIZZER, LUCRATOR COMERCIAL, COFETAR-PATISER. Contacteaza-ne ! Tel: 0784378595, 0747775501, 0747775502, 0747775506 sau office@persons.com.ro.

Fabio Pizza cauta persoane pentru bucatarie: AJUTORI DE BUCATARI, BUCATARI SI PIZZERI. Experienta nu este necesara, placerea de a gati insa da! Ne poti trimite CV-ul tau pe adresa de mail manu@fabiopizza.ro sau poti suna direct la numarul de telefon: 0726.614.636.

Privileg Catering este din anul 2009 Furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei si cauta in prezent BUCATAR SEF, BUCATAR, AJUTOR BUCATAR, PATISER, COFETAR SI UCENICI. In cei 20 de ani de activitate, echipa Privileg a fost condusa de valorile in care crede: Pasiune pentru gust, Responsabilitatea lucrului bine facut, Stiinta de a gati, Creativitate, Leadership-ul recunoscut, Spiritul de echipa. Date de contact: Dna. Tanța Craciun, Marketing Manager, 0729083468 sau tanta.craciun@privilegcatering.ro.

Humangest Group, agentie de munca temporara cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, recruteaza COFETARI, PATISERI, BRUTARI, PIZZARI, VANZATORI, LUCRATORI COMERCIALI. Date contact: Alexandru Preda – 0215280287/ 0215280288, alexandru.preda@humangest.ro.

Grand Hotel Continental 5* Bucuresti cauta OSPATARI pentru micul-dejun si banquetting, BARMANI, OSPATARI si BUCATARI pentru restaurant fine dining. Contact: Ioana DINU, Coordonator Resurse Umane – 0726222603 sau e-mail la ioana.dinu@continentalhotels.ro.

Burger Van cauta BUCATARI si AJUTORI DE BUCATARI. Pentru ca este o bucatarie deschisa si tot personalul lucreaza destul de aproape de clienti, este estential sa fie comunicativi, politicosi si sa aiba un aspect fizic placut. Contact: Vlad Barbu 0723008222 sau Alexandru Manole 0722235931.

Work Experience Ltd. cauta persoane aflate la inceput de cariera sau care doresc o cariera in Romania interesate sa se angajeze ca AJUTOR BUCATAR si AJUTOR BARMAN in cadrul celui mai mare centru wellness si relaxare din Europa, care s-a deschis langa Bucuresti. Mai multe informatii la: 0314301747 sau e-mail la adresa bucuresti@workexperience.ro.

Capital Jobs cauta 3 BUCATARI cu un minim de experienta, pentru un mare hotel din Bucuresti, sector 1. Mai multe detalii pot fi obtinute la Diana IFRIM – Specialist Resurse Umane, 0759036234, email: bacau@capitaljobs.ro.

Cardinal Gold

Cardinal Gold SRL, cu puncte de lucru proprii in Bucuresti (patiserii/ cofetarii) situate in sectoarele 6, 2 si 3, cauta sa angajeze COFETARI, PATISERI si BRUTARI. Mai multe informatii la 0751026073 – Dna. Mocanu Elena.

Partenerii nostri de practica Elegant Catering angajeaza 2 BUCATARI si 1 AJUTOR DE BUCATAR. Adresa: Bd. Chisinau nr.2, in spate la Piata Delfinului. Contact: Dl. Corneliu Toma 0729005858.

2Work Labour Solutions recruteaza pentru un lant de restaurante din Bucuresti: BUCATARI SEFI, BUCATARI – Specific variat, AJUTORI DE BUCATAR, OSPATAR si PIZZERI. Mai multe detalii la 03110707101, 0768985133 sau office@2-work.ro.

Gloria Jean’s Coffees sunt in cautarea unui numar de 14 persoane pentru postul de BARISTA in noile puncte de lucru din Centrul Vechi si Bld. Unirii, Bucuresti. Experienta nu este necesara, varsta sa fie cuprinsa intre 18-30 ani. Incadrarea va fi cea de lucrator comercial. Pentru persoanele care cauta un loc de munca stabil. Contact: Ianos Iuliana, Formator – Gourmet Products Servicii SRL, 0730025619.

Restaurantul vegan si raw-vegan RAWDIA are nevoie de 2 AJUTORI DE BUCATAR. Postul presupune: montat preparate, gatit propriu-zis, spalat vase, curatat-spalat legume, etc. Propramul este 8 ore, de la 12-20 pentru o persoana si 7-15 pentru cealalta. CV-urile pot fi trimise la adresa mitrofanadelina@yahoo.com.

Restaurantele Scandia Sibiu angajeaza BUCATARI, AJUTORI DE BUCATARI si CASIERI. Restaurantele au specific romanesc, cu servire rapida si se afla in incinta Mall Baneasa Shoping Center, Mall Promenada si Mall Bucuresti – Vitan. Program de lucru in ture de la: 8:00–16:00; 16:00–24:00. Date de contact: IOANA CIUCA – Manager Operational, 0743155016, ioana.ciuca@scandia.ro.

Hotel din Bucuresti angajeaza COFETAR cu experienta – SEF TURA (calificare de preferat, dar nu obligatoriu,  experienta minim 3 ani in cofetarie/ patiserie, din care 1 an ca sef tura) si COFETARI INCEPATORI (experienta minim 6 luni). Persoane serioase, foarte organizate, punctuale si responsabile. Persoana de contact: Silvia Sava, Adept Human Resources SRL, 0758082984, silvia@adepthr.ro.

Gradinita “Academia P&C” cauta BUCATAREASA. Gradinita este localizata in sector 2, intre Sos. Iancului si Vatra Luminoasa, statie RATB Zefirului, relativ aproape de Mega Mall. Programul este L-V, de la 7:00-15:00. Este nevoie de pregatirea a aprox. 60 de portii felul intai si al doilea, plus desert. Date de contact: Tibiana Poiana – 0729171941.

Micana Food

Micana Food SRL cauta un canditat pentru postul de LUCRATOR IN DOMENIUL FAST FOOD si o persoana fara calificare, care sa ajute la debarasat. Detalii suplimentare: dl Alexandru 0755166166, e-mail: transincomalex@yahoo.com.

Gourmanderie

SC Gourmanderie SRL doreste sa angajeze COFETARI pentru laboratorul de cofetarie din bulevardul Marasti, in campusul Universitatii de Agronomie. Date de contact: Olaru Oana 0763668100.

SC Social Hub SRL cauta BARMAN/ OSPATAR, zona Piata Romana. Evaluarea CV-urilor primite se va face cu respectarea principiului confidentialității și al egalității de șanse. Vor fi contactate cu prioritate persoanele care fac parte din categoriile: familii cu peste 2 copii, familii monoparentale, persoane care trăiesc din venitul minim garantat, persoane de etnie rromă. Persoana de contact: Corina Tudorache, 0317115240.

Obiettivo Lavoro Italia si Amber Business Consulting Romania recrutează personal de specialitate in turism pentru VALTUR Italia. Se caută: recepționer, personal relații clienți, hostess, camerista, portar, ospătar, barman, bucătar-șef, bucătar, ajutor de bucătar, debarasator si îngrijitor, având obligatoriu cunoștințe de limba italiană nivel de bază. Informații suplimentare de L-V între orele 9.30-17.30 la tel. 0314.052.972, e-mail recrutare@ambergroup.org sau la adresa Bdul Carol I, nr.26, et.2, ap.2, sector 3, București.

Capital Jobs recruteaza pentru un client de renume international COFETAR START-UP si COFETAR DEMI CHEF, in Bucuresti. Cofetar strat-up: prepararea produselor de cofetarie si patiserie conform retetarului si standardelor companiei. Cofetar Demi Chef: coordonarea echipei de cofetari in prepararea produselor de cofetarie si patiserie conform retetarului si standardelor companiei. Contact: Ela Miron, 0759 036 240, e-mail sales1@capitaljobs.ro.

Salonul Veronique Beauty Center, situat in Blvd. Lacul Tei nr.72, Sector 2, Bucuresti, ANGAJEAZA cursanti si absolventi pentru posturile: MANICHIURA/PEDICHIURA si COAFOR. Ofera un cadru de lucru placut, stabil si condiții salariale deosebite. Pentru detalii va rugam sa sunati la numarul: 0730999689, email: office@veronique.ro. Data postarii: 28.02.2018.

GETT’S SALONS isi formeaza echipe proprii de COAFORI pentru urmatoarele saloane: Gett’s Hair Studio JW Marriott Grand Hotel, Gett’s Hair Studio Downtown/ Hotel Radisson Blu Calea Victoriei, Gett’s Color Bar ParkLake, Gett’s Color Bar Bucuresti Mall Vitan, Gett’s Color Bar Afi Cotroceni, Gett’s Mega Mall, Gett’s Men Exclusive Calea Floreasca 111-113 (doar pentru frizerie si barber). Detalii: Camelia Anton – Salon Manager: 0722421618, camelia.anton@getts.ro. Data postarii: 12.09.2017.

Salon de infrumusetare ALEVY BEAUTY SALON, situat in sector 5 – Prelungirea Ferentari nr 24, ANGAJEAZA COAFEZA cu sau fara experienta. Pentru mai multe detalii: 0769621890 – Guguloi Carmen. Data postarii: 12.09.2017.

SOFI SALON, Voluntari, ANGAJEAZA MANICHIURISTA-PEDICHIURISTA. Program 1 zi cu 1 zi, luni-vineri 9:00-19:00, sambata 9:00-16:00, duminica liber. Detalii: Dna. Voinea Nicoleta – 0761192198. Data postarii: 22.08.2017.

SALON FRUMUSETEA LA MINUT, Str. Traian, Otopeni , Ilfov, se deschide pe 15 august si cauta sa ANGAJEZE pentru posturile de FRIZERIE, COAFOR SI MANICHIURA-PEDICHIURA. Cerinte: Abilitati de comunicare foarte bune; Prezenta agreabila (tinuta si atitudine); Seriozitate, punctualitate, dedicare, spirit de echipa. Se ofera: Pachet salarial mediu pe economie – din care vi se vor achita obligatiile legale catre stat (carte de munca perioada nedeterminata cu  salariu fix + abonament lunar transpot in valoare de 120 lei + bonusuri  pentru vanzari de produse); Concediu de odihna anual platit integral; Bonusuri de sarbatori: zile libere, recompense material in functie de realizari (Revelion, Craciun, Pasti). Servicii gratuite in cadrul salonului (spalat, coafat, tuns, manichiura, pedichiura). Instruire si cursuri de pregatire specifice domeniului. Ambient profesional si competitiv. PROGRAM : MARTI-SAMBATA : 10:00-13:00; 14:00-20:00, DUMINICA : 8:30-13:00 (prin rotatie o duminica un lucrator, alta duminica alt lucrator, asa in cat de doua ori pe luna sa beneficieze fiecare de liber duminica si luni). Pentru mai multe detalii: 0723060778; 07371229700, frumusetealaminut@gmail.com. Data postarii: 09.08.2017.

Salonul GESEL din Drumul Taberei, Bucuresti – Zona Favorit, cauta o COAFEZA si o SPECIALISTA IN MANICHIURA/ PEDICHIURA pentru intregirea echipei de lucru. Ofer: salariu competitiv, regim de lucru flexibil (full-time sau part-time), intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa. Contact: Elena Stefanescu – 0724 530 443. Data postarii: 20.06.2017.

Becca Salon, situat in complexul Confort City, Popesti Leordeni, Sos. Splaiul Unirii, nr.9, bl.6, parter cauta FRIZER si COAFEZA, cu talent si viziune (nu e obligatoriu sa aiba ani de experienta). Program o zi cu o zi, in principal dupa ora 13. Persoana de contact: Doru Stanca – 0771077332.

SALON LOOK din sectorul 6, zona Lujerului este in cautare de MANICHIURISTA-PEDICHIURISTA, clasic si semi-permanent. Persoana de contact: Alina – 0748157579.

Cosmopolitan Spa, salon in zona Piata Alba Iulia, ANGAJEAZA pentru posturile: receptioner, manichiura-pedichiura, operator LPG (nu e necesara experienta, trainingul se face in salon), coafor si masaj. Detalii la 0731167167 sau office@cosmopolitanspa.ro.

Salon Jolie Jolie, Buftea – Jud. Ilfov, ANGAJEAZA pentru posturile de MANICHIURISTA, COAFEZA si COSMETICIANA. Program intre orele 9:00-19:00, o zi da, una nu. Pentru mai multe detalii: Mirela Dumitrescu – tel. 0720950559. Data postarii: 19.05.2017.

SALON Aly BeautyART, cu vechime de 7 ani, ANGAJEAZA FRIZER/ FRIZERIȚA. Zona 1 Mai/ Chibrit. Tel. contact: 0766234138. Data postarii: 04.05.2017.

Salon Studio Mayo, zona Baba Novac intersectie cu Mihai Bravu, sector 3, cauta pentru ANGAJARE 2 fete pentru coafor. Programul este de 1 zi cu 1 zi libera. Salariul negociabil. Cerinte: tuns, vopsit, bucle, cocuri simple. Tel contact: 0722388620, Anca. Data postarii: 27.04.2017.

“Frizeria Mica” ANGAJEAZA FRIZER/ FRIZERITA! Seriozitate, vad comercial, contract inregistrat. Program: L-V:10-20, S:10-16, D: 10-14. O zi da, o zi nu. Un weekend da, un weekend nu. Zona: centrul comunei Mogosoaia. Date contact: Andreea Tartacan/ 0740073468.
Salon Estetique Line, Bld. Camil Ressu 27 – Park Lake, ANGAJEAZA COAFEZA, program 10:00-19:00. Contact: 0770601482 – Dna Mihaela Arghir. Data postarii: 15.03.2017.

Salon in zona Mihai Eminescu

Salon in zona Mihai Eminescu cauta pentru ANGAJARE MANICHIURISTA si PEDICHIURISTA. Contact: Dl. Radu Gheorghiu – 0732887238.

Salon in zona Mihai Eminescu

Salon in zona Mihai Eminescu cauta pentru ANGAJARE MANICHIURISTA si PEDICHIURISTA. Contact: Dl. Radu Gheorghiu – 0732887238.
HELEN COSMETIC CENTER, salon localizat in Bucuresti, sectorul 3, langa statia de metrou 1 Decembrie, Str. Mizil nr. 2A, cauta in vederea ANGAJARII COAFEZA. Salonul este intr-un spatiu comercial situat la parter, pe o strada cu vad foarte bun, cu trafic pietonal intens. Salonul are o baza consistenta de cliente, iar personalul este la un nivel profesional ridicat. Conditiile de lucru sunt foarte bune si atmosfera este relaxata. Pentru postul liber de coafeza ne dorim o persoana cu potential, care face aceasta meserie din placere si care are ambitie, care isi doreste sa aiba succes, nu care cauta un job comod, chiar daca prost platit. Ne dorim o persoana serioasa si statornica, de preferat sa nu locuiasca departe de salon. Contact: Spataru Dan, 0774.430.738, scifi_ds@yahoo.com.
Salon situat in Bd. Lacul Tei nr. 113, Bucuresti, angajeaza absolventi ai cursurilor de frumusete. Contact: 0721121261.
Salon Acad’oro Beauty, str. Visarion I.C. nr.10, Piata Romana sect.1, cauta ucenic COAFOR, persoana priceputa, nu este necesara terminarea cursurilor, doresc sa ramana la ei in coafor. Contact: LAURA ACATRINEI – 0763 039 300.
Salon Spa – Phoenicia Grand Hotel cauta sa angajeze pentru postul de manichiura-pedichiura clasica, SPA si semi-permanenta. Adresa: Str. Alexandru Serbanescu nr. 87, Sector 1. Contact: Alexandra Manolache 0746 382 434.
Cerinte: aspect fizic placut, seriozitate, atentie la detalii, cunostinte minime de limba engleza sau o alta limba de circulatie.
Pachetul salarial se discuta la interviu.

Beauty Salon Costin ANGEAZA pentru postul de COAFOR. Calea Vitan 106, sector 3 Bucuresti. Persoana de contact: Lalau Diana 0764480240 sau 0768557388.

Look Bar Studio

LookBar Studio cu sediul in Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 73-81, sector 1 doreste sa angajeze ucenic(a) Coafor si Maseuza. Contact: Popescu Oana Sorina 0766606998.

Salon Xclusive Art situat pe Bdul. Uverturii ANGAJEAZA MANICHIURISTA-PEDICHIURISTA (semi-permanenta si unghii tehnice reprezinta un avantaj). Detalii la 0763821293.

Salonul SWISS BEAUTY

Salonul Swiss Beauty Salon localizat in Bucuresti, sector 1, Sos Nicolae Titulescu, nr. 92, cu o vechime de 7 ani cauta sa ANGAJEZE personal pentru COAFOR, FRIZERIE si UNGHII FALSE. Persoana de contact este Vocheci Lilian, telefon: 0314022999.

Salonul SHINE L'ARINA

Salonul SHINE L’ARINA se deschide pe 15 august si angajeaza: MANICHIURISTA-PEDICHIURISTA (DACA CUNOSTE SI TEHNICA UNGHIILOR FALSE ESTE MAI BINE), COSMETICIANA, COAFEZA, FRIZER. Salonul este situat pe Str. Sibiu nr.18, in zona Drumul Taberei – Favorit. Pentru detalii: Arina Bogaciu, tel: 0729167677.

Salon Pache Protopopescu nr.90

Salon de infrumusetare din Sectorul 2, Pache Protopopescu nr 90 (vis-a-vis de Pro Tv) angajeaza COAFEZE, MANICHIURISTE SI COSMETICIENE dintre persoanele care au absolvit cursurile noastre. Date de contact: Anamaria Cadis, tel 0752.277.989 sau anamaria.cadis@gmail.com.

TOPGRIP SRL

TOPGRIP SRL Bucuresti deschide in curand FRIZERIE/ COAFOR PENTRU COPII pe Bd. Unirii, Bucuresti si sunt in cautare de personal. Pentru mai multe informatii o puteti contacta pe Dna. Liliana Dachin la tel. 0732163316.

Salon SWEET (zona Giulești-Crangasi) ANGAJEAZA MANICHIURISTA-PEDICHIURISTA. Program 40 ore pe saptamana. Mai multe detalii: Dna. Vulcan Alina, tel. 0765346178.

Salon SuperStyle situat pe Str. Baba Novac nr. 19, sector 3, cauta personal pentru urmatoarele posturi: COAFOR, FRIZER, MANICHIURA. Mai multe informatii la telefon 0799295975.

Saloane Beauty Lounge Back to Fashion au 4 posturi libere de MANICHIURA si 1 post liber de COSMETICIAN si cauta persoane talentate si pasionate. Saloanele sunt situate in zona Mosilor si zona Stefan ce mare. Persoana de contact: Cristina Bratu 0722301575.

Salon Bd. Barbu Vacarescu

Salon de infrumusetare, situat in Bd. Barbu Vacarescu, scoate la concurs urmatoarele posturi: COAFOR/ HAIRSTYLE-IST, MASAJ SI TRATAMENTE CORPORALE/ REMODELARE, COSMETICA. Program de lucru o zi cu o zi, contract de munca full time, plus beneficii. CV-urile se trimit la achim_gabriel@yahoo.com, informatii suplimentare: 0737310000 sau 0724428899.

Salon Adrian Sirbu Artist Style cauta sa angajeze COAFEZA din randul absolventilor nostri. Salonul se afla in Bd. Constantin Brancoveanu. Program lucru: luni-vineri 9.00-20.00, sambata pana la 18.00 si duminica pana la 14.00. Contact: Adrian Sirbu – 0733422803.

Salon Berceni

Salon in zona Berceni cauta in randul cursantilor si absolventilor nostri persoane interesate sa lucreze pe postul de COAFOR sau MANICHIURA-PEDICHIURA. Adresa: Sos. Giurgiului nr 55, Bucuresti. Salonul este vechi de peste 10 ani, clientela formata. Persoana de contact: Dna Elena – 0723161504.

Zebrra Beauty Salon sunt in cautare de persoane talentate si bine pregatite, din randul absolventilor scolii noastre, si doresc sa angajeze pentru urmatoarele specializari: COAFOR, FRIZER, MANICHIURA+PEDICHIURA, UNGHII TEHNICE, COSMETICA. Persoana de contact: Georgiana Mihalascu 0757432039.

Salon Adunatii Copaceni, jud. Giurgiu

Salon din localitatea Adunatii Copaceni, jud. Giurgiu cauta FRIZER. Program 9.00-18.00. Persoana de contact: Valentina 0741155803.

Jilaveanu Transcom ANGAJEAZA ELECTRICIENI-ELECTRONISTI, MECANICI AUTO SI TINICHIGII-VOPSITORI, care detin cursuri de calificare profesionala. Program de lucru: 08.00-17.00 luni-vineri, 08.00-13.00 sambata. Ofera transport gratuit din Bucuresti la locul de munca aflat in Com. Afumati, Jud. Ilfov, Str. Stefanesti, Nr. 57. Compania a fost infiintata in anul 1998 si are ca activitate de baza transportul intern si international de marfuri perisabile, dar ofera si servicii conexe cum ar fi: casa de expeditii, spalatorie camioane, service auto  certificate R.A.R. Pentru mai multe detalii: 0725.558.128 – Aurelia Jilaveanu, jilaveanutrans@yahoo.com. Data postarii: 28.02.2018.

IMSAT SA cu sediul in Bucuresti, ANGAJEAZA ELECTRICIAN pentru servicii de mentenanta cladiri. Cerinte: candidatul trebuie
sa posede diploma absolvent cursuri electrician, autorizare ANRE (este de dorit), experinta 1-2 ani. Se ofera mediu de lucru placut, stabilitate, salariu, bonuri de masa, prime de Paste si Craciun. Va rugam sa aplicati cu CV pe adresa hr@imsat.ro . Pentru informatii puteti suna la telefon 0213166600, interior 264. Data postarii: 24.11.2017.

SABO UTILAJE SI AUTOMATIZARI SRL, Sos. Bucuresti-Urziceni nr. 291, Afumati – jud. Ilfov, angajeaza ELECTRICIENI TABLOTIERI AUTOMATIZARI INDUSTRIALE, cu sau fara experienta. Se ofera: salariu motivant, bonus de performanta, bonuri de masa, transport asigurat. Persoana de contact: Dna. Rodica Pirvulescu, tel. 0733290204. Data postarii: 11.10.2017.

MAXESTATE

Maxestate ANGAJEAZA in meseriile din domeniul constructiilor: ELECTRICIAN, DULGHER-TAMPLAR, TAMPLAR UNIVERSAL, FAIANTAR-MOZAICAR, RIGIPSAR, IPSOSAR, ZUGRAV, TENCUITOR, PIETRAR, INSTALATOR, CONFECTIONER TAMPLARIE, CAT SI ALTE SPECIALITATI DE PROFIL. Grupul nostru desfasoara activitati in diverse domenii, astfel incat putem asigura o incarcare constanta a meseriasilor de care avem nevoie, atat in cadrul entitatilor interne, cat si in lucrari catre terti. Asiguram un mediu civilizat, exigent, dar corect, in care competenta, atitudinea si munca sustinuta, sunt apreciate si rasplatite. Pentru oameni de valoare din provincie, luam in considerare si asigurarea unui loc de cazare in conditii bune. Date de contact: Andrei Ivan – Project Manager, 0757568568, 0314201944, andrei.ivan@maxestate.ro. Data postarii: 12.09.2017.

SC ISAF Societate de Semnalizari si Automatizari Feroviare SA, zona Piata Giulesti, ANGAJEAZA pentru urmatoarele posturi vacante: ELECTRICIAN DE INTRETINERE SI REPARATII, ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII, ELECTRICIAN MONTATOR. Experienta: incepator sau mediu. Programare pentru interviu: 0725809842, resurseumane@isaf.ro. Data postarii: 09.08.2017.

SERVICE AUTO BUCURESTI angajeaza 2 ABSOLVENTI MECANICI AUTO

Service auto din Bucuresti ACORDA 2 LOCURI DE MUNCA in cadrul unitatii lor ABSOLVENTILOR scolii noastre in meseria de MECANIC AUTO. Pentru detalii: Dl. Sorin Frinculescu, 0784677771, motorsport.shop.ro@gmail.com. Data postarii: 09.08.2017.

T.A.T.A. CONSULT EX SRL

T.A.T.A. CONSULT EX SRL, firma autorizata ANRE,  angajeaza electrician debutant pentru (PRAM):

  • Masurarea rezistentei de dispersie a prizelor de impamantare
  • Masurarea continuitatii nulului de protective de la prize de pamant la tablourile electrice
  • Masurarea continuitatii nulului de protectie de la tablourile electrice la prizele de 230 V, 400V sau consumatori

Cerinte minime: permis conducere auto categoria B, diploma de absolvent cursuri electrice (se accepta si cei inscrisi deja la cursuri). Se ofera: pachet salariu atractiv (tot salariul pe cartea de munca) , masina pentru deplasarile in interes de serviciu, telefon mobil, diurna. Birourile sunt pe Bdul Iuliu Maniu nr. 246. Date de contact (preferabil telefon): Epure Florentin – 0743149887, epure.florentin@gmail.com. Data postarii: 15.06.2017.

SC AKTIV-POWER SRL cauta ELECTROMECANIC priceput in depanarea sculelor si uneltelor electrice: rotopercutoare, bormasini, polizoare unghiulare, polizoare cu pietre, ferastraie, etc. AKTIV-POWER produce articole si accesorii pentru casa si gradina, incluzand o gama larga de branduri, precum STERN Austria, VERK, DeKassasau Peterhof. Contact: tel. 0213050250, email: info@aktivpower.ro. Data postarii: 25.04.2017.

Cafea Fortuna SRL cauta TEHNICIAN ECHIPAMENTE ELECTRICE SI ELECTRONICE – intretinere si reparatii masini de ambalat. Cerinte: studii medii in domeniul tehnic electric, calificare/ autorizare de electrician 220-380 V, min. 5 ani experienta in domeniul electric, cunostinte de limba engleza si PC, disponibilitate de a lucra in 2 schimburi. Salariu 2600-3000 lei, in functie de cunostinte si experienta. Contact: Tibi Borza – 0742013138, tibi.borza@mindoff.ro. Data postarii: 24.02.2017.

Cafea Fortuna SRL cauta MECANIC INTRETINERE UTILAJE INDUSTRIA ALIMENTARA. Cerinte: studii medii de specialitate (liceu SAU 10 clase + scoala profesionala), cunostinte si abilitati de mentenanta industriala, cunostinte de sudare prin aschiere, disponibilitate de a lucra in schimburi. Beneficii: tichete de masa, tichete cadou, servicii medicale Regina Maria. Salariu: 1800-2000 lei. Tibi Borza – 0742013138, tibi.borza@mindoff.ro. Data postarii: 24.02.2017.

Cooper-Jones, societate specializata in servicii de administrare a cladirilor, cauta pentru ANGAJARE: ELECTRICIENI (inclusiv ANRE), INSTALATORI, FRIGOTEHNISTI si 1 INGINER INSTALATII (incepator). Date de contact: Mihnea Diaconu – Director Operational, 0213459999 sau mihnea.diaconu@cooper-jones.ro. Data postarii: 06.02.2017.

SHS DYNAMIC INSTAL S.R.L. cauta PERSOANE CALIFICATE pentru functia de ELECTRICIAN, pentru executie lucrari pe santier. Societatea activeaza in domeniul constructiilor – executie instalatii. Persoanele interesate pot suna pentru interviu la nr. 021/312.10.30 sau trimite CV la adresa de e-mail secretariat@shsdynamic.ro.

ITALOTEHNICA ANGAJEAZA 2 ELECTRICIENI instalatii energetice MT JT. Compania produce posturi de transformare in anvelopa de beton. Responsabilitati: sa formeze tablourile de MT, sa monteze celulele, transformatoarele si tablourile de JT in post, sa realizeze capetelele terminale pentru cablurile de MT, sa realizeze legaturile de JT dintre trafo si tablouri, sa realizeze iluminatul in post, sa stie sa citeasca o schema monofilara, si sa realizeze circuitele de protectie trafo dupa schemele puse la dispozitie. Contact: Dl. Cornel Pietrosaneanu tel. 0722511115.

SC MADI SRL

SC MADI SRL angajeaza ELECTRICIAN CONSTRUCTOR. Pentru mai multe detalii: 0764141720 – Dl. Stoica Razvan.

SINDSERV angajeaza ELECTRICIAN. Candidatul ideal: experienta in executarea instalatiilor electrice interioare de distributie a energiei electrice, prezenta agreabila, abilitati de comunicare, devotament fata de firma si probitate morala. Constituie avantaj: experienta in domeniul furnizarii/ masurarii energiei electrice, PRAM, studii sau experienta in domeniul energetic, superioare cerintelor, autorizare ANRE. Program de lucru flexibil, salariu motivant, bonuri de masa. CV-urile se transmit la nr. de fax 021.319.33.29 sau resurse.umane@sindserv.ro.

B-Ton Concept SRL

B-Ton Concept SRL este interesata sa angajeze din randul absolventilor nostri de la cursul de calificare in meseria de Electrician in constructii. Activitatea se desfasoara pe santiere, in general constructii industriale sau logistice, in colective sub conducerea unui inginer si maistru electrician. Acestia trebuie sa fie apti pentru munca la inaltime, fapt confirmat in urma controlului medical si psihologic efectuat de companie. Contact: Dl. Dan Ursache, Manager B-Ton Concept SRL, telefon 0744301133.

ICPE (Institutul de Cercetari Electrotehnice) angajeaza STRUNGAR CNC, STRUNGAR UNIVERSAL, BOBINATOR LACATUS MECANIC, FREZOR, PRESATOR, OPERATOR CHIMIST, MUNCITORI NECALIFICATI. Se asigura instruirea celor necalificati. Contact: Dna. Carmen Sauciuc telefon 0728848786 sau e-mail carmensauciuc@icpe.ro.

Nowy Styl Romania scoate la concurs un POST DE ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII cu atestare, pentru amenajarea spatiilor de lucru. Nowy Styl ofera sisteme complexe si de inalta functionalitate pentru amenajarea spatiilor de lucru, colectii de mobilier si scaune moderne precum si produse revolutionare destinate spatiilor de relaxare. Date de contact: 0213224956, 0758238861, Mihaela Dinica – mihaela.dinica@nowystyl.ro.

HUMANIC angajeaza COMERCIANT VÂNZĂTOR de MODĂ (f/m) în București Băneasa Mall si Bucuresti Sun Plaza. Responsabilitati: consilierea clientilor, recepția și îngrijirea mărfii, activitate de casier. Cerinte: lucrul în echipă, atenția distributivă și disponibilitatea de a ajuta, aspectul propriu autentic. Se ofera posibilități profesioniste de instruire și formare precum și perspective individuale de dezvoltare. Adresați aplicația dvs. motivată și convingătoare (scrisoare de intenție, CV cu fotografie, diplome de absolvire și recomandări relevante) de preferat PDF către personal.humanic.ro@lsag.com sau HUMANIC, Raluca Miriță, Str. Lemnelor nr. 42, Sibiu.