Formatori

Marius Dinu

Coafor

Fire sociabila, cu bune abilitati de comunicare si de relationare, Marius este pasionat de arta hairstyling-ului si isi propune sa transmita mai departe din cunostintele si experienta lui. Obiectivul sau este de a forma specialisti care sa stapaneasca bine meseria de coafor, cu accent pe tehnica si relatia cu clientul.
Lucreaza in domeniu de peste 10 ani, activand ca hairstylist in cadrul saloanelor Iri Beauty Center si PDT Happy Style Studio. Din dorinta de a se perfectiona si a invata lucruri noi, Marius a investit in educatia sa, urmand cursuri si seminarii, printre certificarile pe care le-a obtinut numarandu-se: STAR PATH „TALENT” L’OREAL – Cheia culorii 1, Cheia culorii 2, Timeless Cut, Client Emotion, Digital Talent; curs tunsoare clasic in cadrul Academiei „Catalin Lungu”, curs barbering, curs culoare si curs tunsoare clasic in cadrul „HED ACADEMY”.

Ing. Florin Cetateanu

Cosar

Absolvent al Institutului Politehnic București – Facultatea de Electrotehnică si Director General al TERMO SERVICE 2000 SR, companie de service pentru centrale termice. Experienta de service pentru centrale termice in cadrul ROMSTAL IMEX SRL si de import si punere in functiune in cadrul TERMO REX SRL – ENERGI CO HOLDING SRL.
Formare: Personal tehnic de specialitate pentru avizarea documentației tehnice și supravegherea lucrărilor de verificare tehnică în utilizare pentru investigații/ examinări cu caracter tehnic la instalații sub presiune (RADTE IP)-ISCIR, Formator pentru instruirea fochiștilor cazane apă caldă și cazane de abur de joasă presiune-ISCIR, Expert tehnic extrajudiciar și consultant- SETEC-AGIR si Formator-ANC.
Membru fondator si vicepreședinte al Asociației Profesională a Specialiștilor din Domeniul Echipamentelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat si Vicepreședinte al Societatatii Experţilor Tehnici Extrajudiciari şi Consultanţi din cadrul Asociației Generale a Inginerilor din România.

Ing. Adrian Iuga

Cosar

Absolvent al UTCB – Facultatea de Instalatii pentru constructii, Bucuresti si in prezent Presedintele Asociatiei Curatatorilor de Hote, Cosuri fum si Ventilatii (AC-HCV), Bucuresti. Administrator si specialist in sisteme de evacuare gaze de ardere (cosuri de fum) in cadrul a doua firme de profil. Experienta de 4 ani Area Sales Manager – SCHIEDEL SISTEME DE COSURI SRL.
Certificari detinute: Sisteme de incalzire bavareza, Brunner (Germania)-Seminee si termoseminee, Curs baza hornari, ASFOCH, Reghin, Busteni-Servicii coserit, Curatarea cosurilor de fum, MUHLBACH (Germania)-Curatarea cosurilor de fum prin diverse metode, Atestat mentenanta hote restaurant, ASFOCH & PROHORNAR, Reghin-Specializare si aplicarea tehnicilor profesionale in activitatea de mentenanta a hotelor din bucatariile restaurantelor si a cantinelor, Formator, ANC.
Ocupa in prezent pozitiile de Vicepresedinte al Asociatiei Cosarilor si Membru in Comitetul Tehnic ASRO (Cosuri de fum).

Sonia Serbanescu

Stewardesa/ steward

Cu o experienta de peste 13 ani in customer service, avand o experienta internationala in aviatie de 7 ani, dintre care 1 an ca agent de check- in in aeroportul din Dubai si 6 ani ca stewardesa la Etihad Airways, una dintre putinele companii de 5 stele din lume, Sonia te va ajuta sa fii pregatita 100% pentru interviul de angajare la orice companie aeriana.

Mihai Pirvan

Frizer

Mihai s-a format ca frizer urmand cursuri si seminarii in UK la Tony & Guy Academy si la Vidal Sasoon academy. In prezent lucreaza la North Barbershop iar printre saloanele in care a lucrat in trecut se numara, in Bucuresti: Saloanele Why Not, Saloanele Abbate si in Londra: Palace Barber Shop, Jazz Barber Shop si Porters Barbers. Este pasionat de arta barbering-ului si isi doreste sa transmita mai departe cunostintele acumulate de-a lungul carierei sale pentru a creste nivelul profesionistilor in acest domeniu din Bucuresti.

Ionut Tabacaru

Barman

Sunt un om pasionat de tot ceea ce intreprind, imi place sa lucrez cu oamenii carora le impartasesc fara rezerve din cunostintele mele. De-a lungul carieriei am initiat in arta bartending-ului zeci de pasionati ai domeniului in care profesez de 12 ani.

Gabriela Mocanu

Management de proiect, Antreprenoriat

Absolventa a facultatii de Management Financiar Contabil, Dna. Gabriela Mocanu a activat mai bine de 20 de ani in domeniul financiar-bancar, obtinand in anul 2012 titlul de Specialist in Management si Marketing Bancar de la Institutul Bancar Roman. Fire optimista, spune mereu ce gandeste, fara a incerca sa conviga pe nimeni ca are dreptate, lasand dreptul fiecaruia sa aleaga. Cea mai mare satisfactie o are atunci cand prin ideile sale, prin sfaturile pe care le da si prin atitudinea ei ajuta oamenii. Foarte indragita si apreciata de catre cursantii nostri, ne face o deosebita placere sa o avem in randul profesorilor nostri la Centrul Athena.

Daniel Mocanu

Curs de formator

Pasionat de arta comunicarii si inzestrat cu un extraordinar tact pedagogic, Dl. Daniel Mocanu este Formator acreditat si sustine cursuri de formare a formatorilor, vanzari, comunicare, negociere, dezvoltare personala si management organizational. Datorita dedicatiei si seriozitatii cu care preda, este unul dintre cei mai iubiti si apreciati formatori ai nostri, motiv pentru care suntem onorati sa il avem alaturi, in colectivul de profesori ai Centrului ATHENA.