Formatori

Conf. Dr. Gladiola Petroiu

Competente digitale

Conf. Dr. Gladiola Petroiu este absolventă a Facultății de Electronică și Telecomunicații, obținând diploma de inginer în 1994 și titlul de doctor în Știința Calculatoarelor în 2011, Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Tehnică “Gh. Asachi” din Iași. În prezent, dna Gladiola Petroiu ocupă funcția de conferențiar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Facultatea de Bioinginerie Medicală. Cu o experiență vastă în domeniul academic, dna Petroiu a publicat 98 de lucrări științifice, 11 cărți de specialitate, 10 îndrumare de laborator și a participat la numeroase proiecte de cercetare la nivel național și internațional, ocupând poziția de director de proiect în două dintre acestea. Pe lângă activitatea didactică, Gabriela-Gladiola Petroiu a avut o contribuție semnificativă în cercetare, având un Indice Hirsh Clarivate de 11, o experiență de peste 11 ani în organizarea manifestărilor științifice și contribuții notabile în organizații profesionale, fiind membră în 5 organizații profesionale naționale și internaționale. Domeniile sale principale de interes includ informatica medicală, biostatistica, electronica medicală, automatizare și robotică.

Ing. Florin Cetateanu

Cosar

Absolvent al Institutului Politehnic București si Director General al TERMO SERVICE 2000 SRL, companie de vanzari, instalari, puneri in functiune, autorizari de functionare si service pentru centrale termice.Formare: Personal tehnic de specialitate pentru avizarea documentației tehnice și supravegherea lucrărilor de verificare tehnică în utilizare pentru investigații/ examinări cu caracter tehnic la instalații sub presiune (RADTE IP) – ISCIR, Responsabil cu avizarea documentaţiei tehnice de instalare, a documentaţiei tehnice preliminare de montare/reparare şi a documentaţiei tehnice de automatizare la instalaţii sub presiune (RADTI/ RADTP/ RADTA-IP) – ISCIR, Formator la programe de instruire a personalului tehnic de specialitate responsabil cu verificarea tehnică în utilizare a aparatelor de încălzit alimentate cu combustibil solid, lichid sau gazos, a cazanelor de apă caldă cu puterea P < 400 kW, a cazanelor de abur de joasă presiune cu debitul Q < 0,6 t/h și a arzătoarelor cu combustibili gazoși și lichizi (RVT) - ISCIR, Formator la programe de instruire a personalului responsabil cu supravegherea lucrărilor la instalații sub presiune (RSL) - ISCIR, Expert tehnic extrajudiciar și consultant - SETEC - AGIR si Formator, Evaluator. Vicepreședinte al Societatatii Experţilor Tehnici Extrajudiciari şi Consultanţi din cadrul Asociației Generale a Inginerilor din România. Coautor al cartilor: Mic memorator de cosuri de fum; 25 de intrebari si raspunsuri pentru cosari; Securitatea si sanatatea in munca pentru cosari; Proceduri pentru curatarea cosurilor de fum; Proceduri pentru curatarea si degresarea hotelor; Proceduri pentru curatarea instalatiilor de ventilare; Fisa postului pentru cosari; Aparate de masura si control pentru cosari.

Ing. Adrian Iuga

Cosar

Dl. Ing. Adrian Iuga este absolvent al UTCB – Facultatea de Instalatii pentru constructii, Bucuresti si in prezent este Presedintele Asociatiei Curatatorilor de Hote, Cosuri fum si Ventilatii (AC-HCV), Bucuresti. Din 2007 si pana in prezent este activ in firme de profil al caror administrator este: CICITOMUS SRL si COȘARUL CU NOROC SRL, indeplinind de asemenea functia de Specialist in sisteme de evacuare gaze de ardere (cosuri de fum).Experienta sa profesionala acopera domeniul vanzarilor in acest sector, timp de 4 ani lucrand ca Area Sales Manager in cadrul SCHIEDEL SISTEME DE COSURI SRL, jud. Brasov, fiind implicat in dimensionarea si alegerea tipurilor de cosuri de fum, montajul sistemelor profesionale de cosuri de fum, asistenta si consultanta tehnica privind cosurile de fum (functionare, exploatare si montaj), intretinerea relatiilor cu distribuitorii din Bucuresti, Giurgiu, Calarasi si Teleorman, dezvoltarea retelei de dealeri, ofertare, participare la expozitii, consultanta tehnica, dezvoltarea si intretinerea relatiilor cu arhitectii, proiectantii, constructorii si instalatorii, precum si intocmirea rapoartelor zilnice.Printre certificarile detinute de Dl. Ing. Iuga se numara: Sisteme de incalzire bavareza, Brunner (Germania) – Seminee si termoseminee, Curs baza hornari, ASFOCH, Reghin, Busteni (România) – Servicii coserit, Curatarea cosurilor de fum, MUHLBACH (Germania) – Curatarea cosurilor de fum prin diverse metode, Atestat mentenanta hote restaurant, ASFOCH & PROHORNAR, Reghin (România) – Specializare si aplicarea tehnicilor profesionale in activitatea de mentenanta a hotelor din bucatariile restaurantelor si a cantinelor, Formator. Dl. Ing. Iuga ocupa in prezent de asemenea pozitiile de Vicepresedinte al Asociatiei Cosarilor si Membru in Comitetul Tehnic ASRO (Cosuri de fum).

Gabriela Mocanu

Management de proiect, Antreprenoriat

Absolventa a facultatii de Management Financiar Contabil, Dna. Gabriela Mocanu a activat mai bine de 20 de ani in domeniul financiar-bancar, obtinand in anul 2012 titlul de Specialist in Management si Marketing Bancar de la Institutul Bancar Roman. Fire optimista, spune mereu ce gandeste, fara a incerca sa conviga pe nimeni ca are dreptate, lasand dreptul fiecaruia sa aleaga. Cea mai mare satisfactie o are atunci cand prin ideile sale, prin sfaturile pe care le da si prin atitudinea ei ajuta oamenii. Foarte indragita si apreciata de catre cursantii nostri, ne face o deosebita placere sa o avem in randul profesorilor nostri la Centrul Athena.

Daniel Mocanu

Formator

Pasionat de arta comunicarii si inzestrat cu un extraordinar tact pedagogic, Dl. Daniel Mocanu este Formator acreditat si sustine cursuri de formare a formatorilor, vanzari, comunicare, negociere, dezvoltare personala si management organizational. Datorita dedicatiei si seriozitatii cu care preda, este unul dintre cei mai iubiti si apreciati formatori ai nostri, motiv pentru care suntem onorati sa il avem alaturi, in colectivul de profesori ai Centrului ATHENA.

Balteanu Elena

Resurse umane

Cu o experienta in domeniul resurselor umane de peste 25 de ani, Dna. Balteanu Elena preda cu pasiune secretele meseriei de Inspector resurse umane din anul 2007, in calitate de Formator acreditat. A ocupat pe rand postul de Sef Serviciu Resurse Umane in cadrul mai multor companii cu profil de productie si servicii, fiind astfel expusa la o varietate foarte mare de cazuri si situatii specifice resurselor umane. Colaboratoare de lunga durata a Centrului de Pregatire Profesionala CEPECOM, suntem onorati sa o avem pe Dna. Balteanu alaturi de colectivul de profesori ai Centrului ATHENA, unda continua sa predea cu aceeasi seriozitate si devotament.

Stoica Mari

Securitate si sanatate in munca

Dna. Stoica Mari activeaza ca formator in domeniul securitatii si sanatatii in munca din anul 2004, avand o experienta profesionala de specialitate de peste 15 ani. Este absolventa a cursurilor postuniversitare de profil organizate de Universitatea din Petrosani – Facultatea de mine. Datorita tactului sau pedagogic este un formator extrem de apreciat de cursanti, motiv pentru care suntem onorati sa o avem alaturi in colectivul nostru de profesori.

Ing. Cosac Marian

Electroenergetica

Absolvent al Universitatii Politehnice Bucuresti – Facultatea de Energetica, Specializarea Electroenergetica cu titlul de Inginer Diplomat, Dl. Ing. Cosac Marian activeaza ca Formator din 2009, sustinand cursuri de Electrician in constructii. De-a lungul anilor a format sute de profesionisti in domeniu, bucurandu-se de simpatia si respectul cursantilor sai.