Formatori

Adriana Comanescu-Ungureanu

Unghii tehnice

Adriana este o fire sociabila, cu ambitii de perfectionare in domeniul unghiilor tehnice. Pasiunea ei legata de arhitectura ideala a unghiilor a determinat-o sa investeasca in perfectionarea ei, motiv pentru care a urmat cursuri si seminarii de specialitate care au completat experienta in domeniul medical, respectiv sterilizare. Cu experienta in domeniul medical de 20 de ani, Adriana a intrat in lumea Nail Art  in anul 2013, urmandu-si pasiunea si avand in momentul de fata salonul propriu.

Obiectivul Adrianei este de a transmite din experienta ei, de a forma specialisti care sa stapaneasca bunele practici in domeniul Nail Art, cu accent pe sterilizare, relationarea cu clientul, realizarea arhitecturii corecte si rezistente a unghiilor si design.

Certificari:

Curs perfectionare – Anette School
Curs perfectionare – Tanya Povenscaya Academy
Curs Bolile unghiei – Denisa Bereski
Curs 30 de reguli ale unghiei ideale – Denisa Bereski
Curs Slim Nails – Denisa Bereski
Curs design – E.mi School
Curs design – Tanya Povenscaya Academy
Curs Natura mâinii și prototipul unghiei ideale – Alexandra Mircea/ Nailarchitech

Ing. Florin Cetateanu

Cosar

Absolvent al Institutului Politehnic București si Director General al TERMO SERVICE 2000 SRL, companie de vanzari, instalari, puneri in functiune, autorizari de functionare si service pentru centrale termice.Formare: Personal tehnic de specialitate pentru avizarea documentației tehnice și supravegherea lucrărilor de verificare tehnică în utilizare pentru investigații/ examinări cu caracter tehnic la instalații sub presiune (RADTE IP) – ISCIR, Responsabil cu avizarea documentaţiei tehnice de instalare, a documentaţiei tehnice preliminare de montare/reparare şi a documentaţiei tehnice de automatizare la instalaţii sub presiune (RADTI/ RADTP/ RADTA-IP) – ISCIR, Formator la programe de instruire a personalului tehnic de specialitate responsabil cu verificarea tehnică în utilizare a aparatelor de încălzit alimentate cu combustibil solid, lichid sau gazos, a cazanelor de apă caldă cu puterea P < 400 kW, a cazanelor de abur de joasă presiune cu debitul Q < 0,6 t/h și a arzătoarelor cu combustibili gazoși și lichizi (RVT) - ISCIR, Formator la programe de instruire a personalului responsabil cu supravegherea lucrărilor la instalații sub presiune (RSL) - ISCIR, Expert tehnic extrajudiciar și consultant - SETEC - AGIR si Formator, Evaluator - ANC.Vicepreședinte al Societatatii Experţilor Tehnici Extrajudiciari şi Consultanţi din cadrul Asociației Generale a Inginerilor din România. Coautor al cartilor: Mic memorator de cosuri de fum; 25 de intrebari si raspunsuri pentru cosari; Securitatea si sanatatea in munca pentru cosari; Proceduri pentru curatarea cosurilor de fum; Proceduri pentru curatarea si degresarea hotelor; Proceduri pentru curatarea instalatiilor de ventilare; Fisa postului pentru cosari; Aparate de masura si control pentru cosari.

Ing. Adrian Iuga

Cosar

Dl. Ing. Adrian Iuga este absolvent al UTCB – Facultatea de Instalatii pentru constructii, Bucuresti si in prezent este Presedintele Asociatiei Curatatorilor de Hote, Cosuri fum si Ventilatii (AC-HCV), Bucuresti. Din 2007 si pana in prezent este activ in firme de profil al caror administrator este: CICITOMUS SRL si COȘARUL CU NOROC SRL, indeplinind de asemenea functia de Specialist in sisteme de evacuare gaze de ardere (cosuri de fum).Experienta sa profesionala acopera domeniul vanzarilor in acest sector, timp de 4 ani lucrand ca Area Sales Manager in cadrul SCHIEDEL SISTEME DE COSURI SRL, jud. Brasov, fiind implicat in dimensionarea si alegerea tipurilor de cosuri de fum, montajul sistemelor profesionale de cosuri de fum, asistenta si consultanta tehnica privind cosurile de fum (functionare, exploatare si montaj), intretinerea relatiilor cu distribuitorii din Bucuresti, Giurgiu, Calarasi si Teleorman, dezvoltarea retelei de dealeri, ofertare, participare la expozitii, consultanta tehnica, dezvoltarea si intretinerea relatiilor cu arhitectii, proiectantii, constructorii si instalatorii, precum si intocmirea rapoartelor zilnice.Printre certificarile detinute de Dl. Ing. Iuga se numara: Sisteme de incalzire bavareza, Brunner (Germania) – Seminee si termoseminee, Curs baza hornari, ASFOCH, Reghin, Busteni (România) – Servicii coserit, Curatarea cosurilor de fum, MUHLBACH (Germania) – Curatarea cosurilor de fum prin diverse metode, Atestat mentenanta hote restaurant, ASFOCH & PROHORNAR, Reghin (România) – Specializare si aplicarea tehnicilor profesionale in activitatea de mentenanta a hotelor din bucatariile restaurantelor si a cantinelor, Formator, ANC.Dl. Ing. Iuga ocupa in prezent de asemenea pozitiile de Vicepresedinte al Asociatiei Cosarilor si Membru in Comitetul Tehnic ASRO (Cosuri de fum).

Mihai Pirvan

Frizer

Mihai s-a format ca frizer urmand cursuri si seminarii in UK la Tony & Guy Academy si la Vidal Sasoon academy. In prezent lucreaza la North Barbershop iar printre saloanele in care a lucrat in trecut se numara, in Bucuresti: Saloanele Why Not, Saloanele Abbate si in Londra: Palace Barber Shop, Jazz Barber Shop si Porters Barbers. Este pasionat de arta barbering-ului si isi doreste sa transmita mai departe cunostintele acumulate de-a lungul carierei sale pentru a creste nivelul profesionistilor in acest domeniu din Bucuresti.

Gabriela Mocanu

Management de proiect, Antreprenoriat

Absolventa a facultatii de Management Financiar Contabil, Dna. Gabriela Mocanu a activat mai bine de 20 de ani in domeniul financiar-bancar, obtinand in anul 2012 titlul de Specialist in Management si Marketing Bancar de la Institutul Bancar Roman. Fire optimista, spune mereu ce gandeste, fara a incerca sa conviga pe nimeni ca are dreptate, lasand dreptul fiecaruia sa aleaga. Cea mai mare satisfactie o are atunci cand prin ideile sale, prin sfaturile pe care le da si prin atitudinea ei ajuta oamenii. Foarte indragita si apreciata de catre cursantii nostri, ne face o deosebita placere sa o avem in randul profesorilor nostri la Centrul Athena.

Daniel Mocanu

Formator

Pasionat de arta comunicarii si inzestrat cu un extraordinar tact pedagogic, Dl. Daniel Mocanu este Formator acreditat si sustine cursuri de formare a formatorilor, vanzari, comunicare, negociere, dezvoltare personala si management organizational. Datorita dedicatiei si seriozitatii cu care preda, este unul dintre cei mai iubiti si apreciati formatori ai nostri, motiv pentru care suntem onorati sa il avem alaturi, in colectivul de profesori ai Centrului ATHENA.

Balteanu Elena

Resurse umane

Cu o experienta in domeniul resurselor umane de peste 25 de ani, Dna. Balteanu Elena preda cu pasiune secretele meseriei de Inspector resurse umane din anul 2007, in calitate de Formator acreditat. A ocupat pe rand postul de Sef Serviciu Resurse Umane in cadrul mai multor companii cu profil de productie si servicii, fiind astfel expusa la o varietate foarte mare de cazuri si situatii specifice resurselor umane. Colaboratoare de lunga durata a Centrului de Pregatire Profesionala CEPECOM, suntem onorati sa o avem pe Dna. Balteanu alaturi de colectivul de profesori ai Centrului ATHENA, unda continua sa predea cu aceeasi seriozitate si devotament.

Stoica Mari

Securitate si sanatate in munca

Dna. Stoica Mari activeaza ca formator in domeniul securitatii si sanatatii in munca din anul 2004, avand o experienta profesionala de specialitate de peste 15 ani. Este absolventa a cursurilor postuniversitare de profil organizate de Universitatea din Petrosani – Facultatea de mine. Datorita tactului sau pedagogic este un formator extrem de apreciat de cursanti, motiv pentru care suntem onorati sa o avem alaturi in colectivul nostru de profesori.