Gabriela Mocanu

Formator Manager proiect

Despre Dna. Gabriela Mocanu

Absolventa a facultatii de Management Financiar Contabil, Dna. Gabriela Mocanu a activat mai bine de 20 de ani in domeniul financiar-bancar, asigurand relatia cu clientii, supervizarea operatiunilor si coordonarea vanzarilor. In 2012 urmeaza cursul de specializare pentru studii superioare organizat de Institutul Bancar Roman, obtinand titlul de Specialist in Management si Marketing Bancar.

Din anul 2014 pana in prezent s-a concentrat exclusiv pe formarea profesionala a adultilor in domeniul managementului de proiect si al accesarii de fonduri structurale, oferind in paralel asistenta si consultanta absolventilor in implementarea planurilor de afaceri construite in timpul cursurilor. Dna. Gabriela Mocanu are de asemenea experienta in dezvoltarea personala a elevilor si studentilor, fiind implicata in mai multe proiecte educationale cu scoli, licee, universitati si biblioteci. In calitate de consilier a lucrat cu manageri din sectoarele: bancar, IT, sănătate și administrație locală, dar si cu echipe si persoane fizice cu ocupații variate. A dezvoltat programul „Viseaza si Implineste!” pentru adolescenti, programul de dezvoltare personala „Managementul Schimbarii” pentru oameni de afaceri si manageri si cursul de comunicare „Ce mica-i lumea!” in cadrul unui program de leadership. Printre institutiile cu care a colaborat in consiliere de dezvoltare personala se numara: Biblioteca judeteana Vrancea, Liceul Panciu, Universitatea Bucuresti si Universitatea Romano-Americana.

Fire optimista, Dna. Gabriela Mocanu spune mereu ce gandeste, fara a incerca sa conviga pe nimeni ca are dreptate, lasand dreptul fiecaruia sa aleaga. Cea mai mare satisfactie o are atunci cand prin ideile sale, prin sfaturile pe care le da si prin atitudinea ei ajuta oamenii. Foarte indragita si apreciata de catre cursantii nostri, ne face o deosebita placere sa o avem in randul profesorilor nostri la Centrul Athena.

Cursuri sustinute de Dna. Gabriela Mocanu

  • Manager proiect, COR 242101
  • Competente antreprenoriale
  • Expert accesare fonduri, COR 242213
  • Dezvoltare personala pentru adolescenti
  • Cursuri bancare