Stoica Mari

Formator Inspector SSM

Despre Dna. Stoica Mari

Dna. Stoica Mari este absolventa a Facultatii de Tehnologie chimica din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, activand ca formator inca din anul 2004. Specializarile pe care le-a urmat includ cursurile postuniversitare organizate de Universitatea din Petrosani – Facultatea de mine in domeniile Securitatii muncii si Evaluarii riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala.

In perioada 2001-2009 ocupa succesiv posturile de Inginer protectia muncii si Responsabil protectia muncii in industria fabricarii si comercializarii produselor de panificatie si patiserie, Inspector protectia muncii in cadrul unei companii de consultanta si servicii in domeniile securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta, Inspector protectia muncii in industria comertului cu amanuntul. In perioada 2009-2014 ocupa functiile de Expert in domeniul securitatii si sanatatii in munca, Cadru tehnic PSI si Responsabil programe de formare si autorizari in cadrul unei asociatii de formare profesionala din Bucuresti. Din 2008 si pana in prezent este Coordonator al serviciului extern de prevenire si protectie pentru o companie care presteaza servicii suport pentru intreprinderi.

Din 2004 si pana in 2016, Dna. Stoica Mari a fost formator colaborator al Centrului de Pregatire Profesionala CEPECOM, unde a condus zeci de grupe si a format sute de specialisti.

Datorita profesionalismului in domeniul sau de specialitate, tactului pedagogic si capacitatii de explicare si dezbatere a diferitelor cazuri, Dna. Stoica Mari este un formator extrem de apreciat de catre cursanti, motiv pentru care suntem onorati sa o avem alaturi de colectivul nostru de profesori.

Cursuri sustinute de Dna. Stoica Mari

  • Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca – 80 ore, COR 325723