Ing. Cosac Marian

Formator Electrician

Despre Dl. Ing. Cosac Marian

Dl. Ing. Cosac Marian a absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti – Facultatea de Energetica, Specializarea Electroenergetica cu titlul de Inginer Diplomat, detinand, de asemenea, un Master in sisteme electroenergetice performante obtinut in cadrul aceleiasi institutii de invatamant superior.

Din 1995 pana in prezent, activeaza in cadrul societatii afilitate Ministerului Energiei derivate din fosta Societate de electricitate CONEL SA, ocupand diverse functii, acumuland exeperienta diversa si competente in: executia instalatiilor electrice, exploatarea si mentenanta instalatiilor electrice de joasa, medie, inalta si foarte inalta tensiune, activitate de monitorizare si dispecerizare, conducere operativa si coordonare a formatiilor de exploatare a instalatiilor electrice.

Incepand cu anul 2009, Dl. Ing. Cosac Marian devine Formator colaborator al Centrului de Pregatire Profesionala CEPECOM, sustinand ore teoretice si practice in cadrul cursurilor de Electrician in constructii. Avand calitatea de electrician autorizat ANRE grad. IVA – IV B, din 2014 organizeaza sesiuni de formare profesionala pentru electricieni in vederea autorizarii ANRE.

Experienta profesionala, cunostintele profunde in domeniu, tactul pedagogic si atitudinea pozitiva il fac unul dintre cei mai iubiti si respectati profesori ai centrului. Ne face o deosebita onoare alaturarea Dlui. Ing. Cosac Marian colectivului de formatori ai Centrului ATHENA.

Cursuri sustinute de Dl. Ing. Cosac Marian

  • Electrician in constructii, curs de calificare COR 7137.2.1 (20 de saptamani)
  • Curs de pregatire in vederea autorizarii ANRE (3 zile). Organizam doua sesiuni/ an: februarie-martie si iulie-octombrie.