Ing. Adrian Iuga

Formator Cosar

Despre Dl. Ing. Adrian Iuga

Dl. Ing. Adrian Iuga este absolvent al UTCB – Facultatea de Instalatii pentru constructii, Bucuresti si in prezent este Presedintele Asociatiei Curatatorilor de Hote, Cosuri fum si Ventilatii (AC-HCV), Bucuresti. Din 2007 si pana in prezent este activ in firme de profil al caror administrator este: CICITOMUS SRL si COȘARUL CU NOROC SRL, indeplinind de asemenea functia de Specialist in sisteme de evacuare gaze de ardere (cosuri de fum).

Experienta sa profesionala acopera domeniul vanzarilor in acest sector, timp de 4 ani lucrand ca Area Sales Manager in cadrul SCHIEDEL SISTEME DE COSURI SRL, jud. Brasov, fiind implicat in dimensionarea si alegerea tipurilor de cosuri de fum, montajul sistemelor profesionale de cosuri de fum, asistenta si consultanta tehnica privind cosurile de fum (functionare, exploatare si montaj), intretinerea relatiilor cu distribuitorii din Bucuresti, Giurgiu, Calarasi si Teleorman, dezvoltarea retelei de dealeri, ofertare, participare la expozitii, consultanta tehnica, dezvoltarea si intretinerea relatiilor cu arhitectii, proiectantii, constructorii si instalatorii, precum si intocmirea rapoartelor zilnice.

Printre certificarile detinute de Dl. Ing. Iuga se numara: Sisteme de incalzire bavareza, Brunner (Germania) – Seminee si termoseminee, Curs baza hornari, ASFOCH, Reghin, Busteni (România) – Servicii coserit, Curatarea cosurilor de fum, MUHLBACH (Germania) – Curatarea cosurilor de fum prin diverse metode, Atestat mentenanta hote restaurant, ASFOCH & PROHORNAR, Reghin (România) – Specializare si aplicarea tehnicilor profesionale in activitatea de mentenanta a hotelor din bucatariile restaurantelor si a cantinelor, Formator.

Dl. Ing. Iuga ocupa in prezent de asemenea pozitiile de Vicepresedinte al Asociatiei Cosarilor si Membru in Comitetul Tehnic ASRO (Cosuri de fum). Pasionat de domeniul sau de activitate, doreste sa impartaseasca din informatiile si experienta profesionala acumulate de-a lungul carierei sale in cadrul cursurilor de Cosar organizate de centrul nostru. Este o onoare si o bucurie sa il avem alaturi in echipa noastra de profesori!

Cursuri sustinute de Dl. Ing. Adrian Iuga

  • Cosar, COR 7143.1.2