Search
  • English
Login Register
  • Lun-Vin 9.00-18.00
  • Calea Victoriei 12A, Sector 3
Centrul Athena
  • Acasa
  • Cursuri
  • Prezentare
    • Despre noi
    • Galerie
    • Formatori
    • Evenimente
  • Inscriere
    • Conditii si documente necesare
  • Oferte de munca
  • Blog
  • Contact
  • Acasa
  • Cursuri
  • Prezentare
    • Despre noi
    • Galerie
    • Formatori
    • Evenimente
  • Inscriere
    • Conditii si documente necesare
  • Oferte de munca
  • Blog
  • Contact
AcasăCursuriAlimentatieCurs cofetar patiser

Curs cofetar patiser

Categorie:
Alimentatie /
Evaluat la 5.00 stele din 5
1.250 lei
4 Review-uri
curs cofetar

1.250 lei

28 în stoc

28 Studenti
Durata: 20 saptamani
Promotii: Reducere pret 10%*
Conditii: Invatamantul minim obligatoriu
Certificat acreditat ANC

Pret: 1250 lei

Data deschidere: 16 februarie 2023

DESCRIEREA CURSULUI DE COFETAR PATISER, COR 7412.2.1

Cursul de Cofetar patiser dureaza 20 de saptamani (aprox. 4 luni si jumatate). Cursurile teoretice reprezinta o treime din durata cursului, iar stagiul de practica doua treimi. Cursul de Cofetar patiser organizat de Centrul ATHENA este un curs de calificare autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC).

Orele de teorie se desfasoara la sediul nostru din Calea Victoriei 12A, sector 3, Bucuresti (langa Muzeul National de Istorie).

 

Practica curs cofetar patiser

Practica are loc in unitati partenere, insa putem initia parteneriate noi la solicitarea cursantilor. Programul de practica este in medie de 24 ore/ saptamana.

 

Certificare si tarife

La absolvirea cursului de Cofetar patiser veti obtine un certificat de calificare pentru ocupatia de Cofetar patiser COR 7412.2.1, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, care va confera toate drepturile conform legislatiei in vigoare. Diploma oferita la absolvirea cursului este recunoscuta international, conform Conventiei de la Haga din 05.10.1961. Certificatul de calificare Cofetar patiser este insotit de suplimentul descriptiv in care sunt trecute toate competentele obtinute (vezi mai jos).

Modalitati de plata: in rate – 400 lei la inscriere si restul in rate pana la finalizarea cursului. Acordam o reducere de 10% pentru grupuri de minim 3 persoane si la al doilea curs urmat la noi. *In pretul cursului nu este inclus echipamentul de lucru sau de protectie solicitat in practica.

Oferte de munca Cofetar patiser: unitatile de practica angajeaza frecvent din randul cursantilor si absolventilor nostri, dupa terminarea stagiului de practica. De asemenea, lunar primim oportunitati de angajare cofetari patiseri din partea partenerilor, pe care le promovam in randul cursantilor si absolventilor nostri. Le puteti urmari pe pagina noastra de Facebook.

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos si va contactam inapoi intr-un termen cat se poate de scurt.

Conditii de inscriere la curs cofetar patiser

  • Varsta implinita minim 16 ani
  • Studii – invatamantul minim obligatoriu: 8 sau 10 clase absolvite, in functie de anul absolvirii, vezi mai jos. Daca studiile au fost efectuate in strainatate, sunt necesare actele de echivalare a studiilor in Romania.
  • Copii dupa: buletin, certificat nastere, certificat casatorie/ divort/ schimbare nume – daca este cazul, ultimul act de studii
  • Pentru intrarea in practica: analize de coprocultura, coproparazitologic si waserman (VDRL). Rezultatele nu trebuie sa fie mai vechi de 6 luni.

Invatamantul minim obligatoriu - anii de absolvire

  • 1949 – 1958 – 4 clase absolvite
  • 1959 – 1961 – 7 clase absolvite
  • 1962 – 1974 – 8 clase absolvite
  • 1975 – 1990 – 10 clase absolvite
  • 1991 – 2003 – 8 clase absolvite
  • 2004 – prezent – 10 clase absolvite

Cui se adreseaza acest curs?

  • Celor pasionati de arta cofetariei si patiseriei
  • Celor care doresc sa obtina un certificat de calificare acreditat ANC pentru ocupatia de Cofetar, COR 7412.2.1
  • Cursul poate fi urmat atat de incepatori cat si de persoane care au un nivel intermediar de cunostinte.
  • Nu avem limita de varsta superioara.

Competentele profesionale obtinute si care se inscriu pe suplimentul descriptiv ce insoteste certificatul de calificare COFETAR:

  • Comunicarea interactivă la locul de muncă
  • Efectuarea muncii în echipă
  • Aplicarea normelor de protecţie a mediului
  • Aplicarea normelor igienico-sanitare
  • Aplicarea NPM şi NPSI
  • Asigurarea aprovizionării cu materii prime şi produse alimentare
  • Organizarea şi întreţinerea locului de muncă
  • Planificarea activităţii proprii
  • Ambalarea şi pregătirea pentru comercializare a produselor
  • Asigurarea calităţii produselor
  • Exploatarea echipamentelor pentru copt şi răcit
  • Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor de patiserie
  • Manipularea, conservarea şi depozitarea materialelor şi produselor alimentare
  • Prepararea produselor de cofetărie si patiserie
  • Prepararea semipreparatelor de patiserie
  • Realizarea decoraţiunilor pentru produsele de cofetărie si patiserie

Centrul ATHENA organizeaza curs cofetar patiser autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). Certificatul de calificare Cofetar obtinut in urma absolvirii cursului este recunoscut in Uniunea Europeana.


    Tags
    acryl arta culinara bucatar cofetar cosar cursuri de calificare cursuri de specializare cursuri lungi cursuri scurte electrician gastronomie gel HoReCa hote inspector resurse umane management meserii protectia muncii resurse umane SSM unghii unghii tehnice

    About Instructors

    Reviews

    Average Rating

    5
    Rated 5.00 out of 5
    1.250 lei
    2 Ratings

    Detailed Rating

    Stars 5
    2
    Stars 4
    0
    Stars 3
    0
    Stars 2
    0
    Stars 1
    0
    • Crețu Andreea

      5 out of 5

      6 ani ago

      O Doamna de nota 20 care te face să înțelegi si pe care vrei sa o asculti pt ca ai ce învață. Un ambient placut si seriozitate maxima. FELICITARI pt cursurile minunate pe care le oferiți cursanților vostri

      • Centrul Athena

        6 ani ago

        Multumim! Ii vom transmite doamnei profesoare aprecierile dvs.

    • Oprea C.

      5 out of 5

      3 ani ago

      Am terminat acest curs de curand si sunt foarte incantata! Dna Silion Ilinca este un monument de intelegere si rabdare…explica fiecarui cursant si cea mai mica nelamurire, o adevarata profesionista, atat in domeniul cofetariei,cat si in cel al bucatariei. Multumesc, dna Silion! Mltumesc, Centrul Athena!

      • Centrul Athena

        3 ani ago

        Va multumim pentru apreciere, inseamna mult pentru noi!

    Add a review Anulează răspunsul

    1.250 lei

    28 in stock

    28 Students
    Duration: 20 saptamani
    Lectures: Reducere pret 10%*
    Video: Invatamantul minim obligatoriu
    Certificat acreditat ANC

    Despre noi

    ATHENA - Centru de Calificare si Perfectionare isi propune sa devina unul dintre cele mai importante centre de formare profesionala din Bucuresti. Misiunea noastra este de a investi in calitatea nivelului de pregatire a cursantilor nostri, prin gasirea punctului de mijloc intre pasiunea si obiectivele lor si cerintele pietei muncii.

    Linkuri rapide

    • Formatori
    • Politica cookies
    • Politica de confidentialitate si date personale
    • Primeste alerte deschideri cursuri

    Program

    Monday 09.00 - 18.00
    Tuesday 09.00 - 18.00
    Wednesday 09.00 - 18.00
    Thursday 09.00 - 18.00
    Friday 09.00 - 18.00
    Saturday Inchis + Sarbatori legale
    Sunday Inchis + Sarbatori legale

    Ia legatura cu noi

    Copyright © 2015 Centrul ATHENA | developed by 2shark.ro
    • acasa
    • Cursuri
    • blog
    • Evenimente
    • galerie