• English
Login Register
  • Lun-Vin 9.00-18.00
  • Calea Victoriei 12A, Sector 3
Centrul Athena
  • Acasa
  • Cursuri
  • Prezentare
    • Despre noi
    • Galerie
    • Formatori
    • Evenimente
  • Inscriere
    • Conditii si documente necesare
  • Oferte de munca
  • Blog
  • Contact
  • Acasa
  • Cursuri
  • Prezentare
    • Despre noi
    • Galerie
    • Formatori
    • Evenimente
  • Inscriere
    • Conditii si documente necesare
  • Oferte de munca
  • Blog
  • Contact
AcasăCursuriAlimentatieCurs bucatar

Curs bucatar

Category:
Alimentatie /
Evaluat la 5.00 stele din 5
850 lei
13 Reviews

850 lei

28 în stoc

28 Students
Duration: 20 saptamani
Lectures: Reducere pret 10%*
Video: Invatamantul minim obligatoriu
Certificat acreditat ANC

Pret: 850 lei

Data deschidere: 28 noiembrie 2019 (grupa in desfasurare)

Data deschidere: 26 februarie 2020

DESCRIEREA CURSULUI DE BUCATAR, COR 5122.2.1

Cursul de Bucatar dureaza 20 de saptamani (aprox. 5 luni). Cursurile teoretice reprezinta o treime din durata cursului, iar stagiul de practica doua treimi. Cursul de Bucatar organizat de Centrul ATHENA este un curs de calificare autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), aflata in subordinea Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerului Educatiei Nationale.

Orele de teorie se desfasoara la sediul nostru din Calea Victoriei 12A, sector 3, Bucuresti (vis-a-vis de CEC-ul mare), sub indrumarea doamnei Silion Ilinca, formator si maestru in arta culinara. Puteti gasi detalii despre experienta si cunostintele doamnei profesoare mai jos, la sectiunea DESPRE FORMATOR.

Practica are loc in unitati partenere, dintre care mentionam Clubul Diplomatilor, Phoenicia Grand Hotel, Hilton, Novotel, Ramada, Golden Tulip, La Mama, Muzeul Taranului Roman, Club Fabrica, Elegant Catering, Trattoria Monza, Kid You Not, insa putem initia parteneriate noi la solicitarea cursantilor (vegan, indian, chinezesc, etc.). Programul de practica este de 3-4 zile/ saptamana x 8 ore/ zi.

La absolvirea cursului de Bucatar veti obtine un certificat de calificare pentru ocupatia de Bucatar COR 5122.2.1, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, care va confera toate drepturile conform legislatiei in vigoare. Diploma oferita la absolvirea cursului este recunoscuta international, conform Conventiei de la Haga din 05.10.1961. Certificatul de calificare Bucatar este insotit de suplimentul descriptiv in care sunt trecute toate competentele obtinute (vezi mai jos).

Modalitati de plata: in rate – 200 lei la inscriere si restul in mai multe rate pana la finalizarea cursului. Acordam o reducere de 10% pentru grupuri de minim 3 persoane si la al doilea curs urmat la noi. *In pretul cursului nu este inclus echipamentul de lucru sau de protectie solicitat in practica.

Avand in vedere Ordinul Ministrului Muncii si Justitiei Sociale privind aprobarea tarifelor pentru plata specialistilor desemnati in comisiile de examinare publicat in Monitorul Oficial nr. 166/ 08.02.2017, Athena – Centru de Calificare si Perfectionare SRL percepe o taxa de examen de 50 lei/ participant.

Oferte de munca Bucatar: unitatile de practica angajeaza frecvent din randul cursantilor si absolventilor nostri, dupa terminarea stagiului de practica. De asemenea, lunar primim oportunitati de angajare Bucatari din partea partenerilor, pe care le promovam in randul cursantilor si absolventilor nostri. Le puteti urmari abonandu-va la newsletter sau urmarind pagina noastra de Facebook.

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos si va contactam inapoi intr-un termen cat se poate de scurt.

Conditii de inscriere

  • Varsta implinita minim 16 ani
  • Studii – invatamantul minim obligatoriu: 8 sau 10 clase absolvite, in functie de anul absolvirii, vezi mai jos. Daca studiile au fost efectuate in strainatate, sunt necesre actele de echivalare a studiilor in Romania.
  • Copii dupa: buletin, certificat nastere, certificat casatorie/ divort/ schimbare nume – daca este cazul, ultimul act de studii
  • Pentru intrarea in practica: analize de coprocultura, coproparazitologic si waserman (VDRL). Rezultatele nu trebuie sa fie mai vechi de 6 luni.

Invatamantul minim obligatoriu - anii de absolvire

  • 1949 – 1958 – 4 clase absolvite
  • 1959 – 1961 – 7 clase absolvite
  • 1962 – 1974 – 8 clase absolvite
  • 1975 – 1990 – 10 clase absolvite
  • 1991 – 2003 – 8 clase absolvite
  • 2004 – prezent – 10 clase absolvite

Cui se adreseaza acest curs?

  • Celor pasionati de arta culinara
  • Celor care doresc sa obtina un certificat de calificare acreditat ANC pentru ocupatia de Bucatar, COR 5122.2.1
  • Cursul poate fi urmat atat de incepatori cat si de persoane care au un nivel intermediar de cunostinte
  • Nu avem limita de varsta superioara

Competentele profesionale obtinute si care se inscriu pe suplimentul descriptiv ce insoteste certificatul de calificare BUCATAR:

  • Comunicarea la locul de muncă
  • Desfăşurarea muncii în echipă
  • Aprovizionarea cu materii prime şi auxiliare a locului de muncă
  • Asigurarea condiţiilor igienico-sanitare
  • Organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii secţiei
  • Prevenirea poluării mediului
  • Întocmirea documentelor specifice
  • Pregătirea antreurilor calde şi reci
  • Pregătirea fripturilor
  • Pregătirea gustărilor calde şi reci
  • Pregătirea mâncărurilor din carne
  • Pregătirea mâncărurilor din legume, orez, ouă, paste făinoase
  • Pregătirea preparatelor lichide
  • Prepararea dulciurilor (deserturilor)
  • Prepararea fondurilor glace
  • Prepararea mâncărurilor din peşte şi fructe de mare
  • Realizarea acţiunilor de supervizare şi control
  • Realizarea aluaturilor de bază
  • Realizarea salatelor
  • Realizarea sosurilor

Cursul de Bucatar organizat de Centrul ATHENA este un curs acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), aflata in subordinea Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerului Educatiei Nationale. Certificatul de calificare Bucatar obtinut in urma absolvirii cursului este recunoscut in toata Uniunea Europeana.

Etichete produs
acryl arta culinara barbierit barman bartending bucatar coafor cofetar cosar cursuri de calificare cursuri de o zi cursuri de specializare cursuri lungi cursuri scurte electrician formator frizerie gastronomie gel hair styling HoReCa hote inspector resurse umane management mani-pedi manichiura meserii pedichiura protectia muncii resurse umane SSM steward stewardesa unghii unghii tehnice

About Instructor

Silion Ilinca
De-a lungul carierei sale, Dna. Silion Ilinca a initiat in tainele meseriei sute de pasionati ai artei gastronomice. Detine distincția de Maestru în Arta Culinară, conferita de Ministerul Comerțului. Nivelul ridicat de cunostinte, rabdarea si capacitatea de explicare si transmitere a informatiilor o fac printre cei mai apreciati si iubiti formatori in domeniul alimentar din Romania. Suntem mandri si onorati de prezenta sa in cadrul colectivului nostru.

Reviews

Average Rating

5
Evaluat la 5.00 stele din 5
850 lei
7 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
7
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0
  • COZMA DANIEL

    5 out of 5

    3 ani ago

    AM URMAT ACEST CURS ,IN CADRUL ACESTEI INSTITUTII UNDE AM CUNOSCUT O SAMA DE PERSONALITATI,MULTA AMABILITATE ,SERIOZITATE ,DISCIPLINA INTR-UN CADRU ORGANIZATORIC FOARTE EFICIENT,RESPONSABILITATE ASUPRA ACTIVITATII DE ZI CU ZI IN DERULAREA ACESTUI PROGRAM DE PREGATIRE . PERSONAL POT SPUNE CA ADUC CELE MAI SINCERE MULTUMIRI INTREGULUI COLECTIV DE FORMARE PROFESIONALA ……

  • Ionita Florina

    5 out of 5

    2 ani ago

    Buna ziua Doresc sa aflu detalii despre cursul de bucatar care va începe în ianuarie 2018!Mai exact programul de lucru atât practica cât și teoria.!zilele pe săptămână și orele pe zi! O zi frumoasa!

    • Centrul Athena

      2 ani ago

      Buna ziua si va multumim ca ne-ati contactat! V-am trimis detaliile solicitate pe adresa de e-mail pe care ne-ati comunicat-o.

  • Cristian

    5 out of 5

    2 ani ago

    Buna ziua, doresc ,daca se poate, sa aflu detalii despre programul cursului, teoria cat si practica, in ce zile si la ce ore se desfasoara. Multumesc!

    • Centrul Athena

      2 ani ago

      Buna ziua si va multumim ca ne-ati contactat! V-am trimis detaliile solicitate pe adresa de e-mail pe care ne-ati comunicat-o.

  • Georgiana Grecu

    5 out of 5

    2 ani ago

    Buna ziua, as dori sa aflu detalii despre programul si practica cursului de bucatar, durata si examinarea. Care este costul final? Sunt interesata sa ma inscriu la cursul care incepe la finalul lunii noiembrie. Multumesc mult

    • Centrul Athena

      2 ani ago

      Buna ziua si va multumim ca ne-ati contactat! V-am trimis detaliile solicitate pe adresa de e-mail pe care ne-ati comunicat-o.

  • Aida

    5 out of 5

    2 ani ago

    Bună ziua, va rog sa-mi trimiteți și mie programul. Mulțumesc!

    • Centrul Athena

      2 ani ago

      Buna ziua si va multumim ca ne-ati contactat! V-am trimis detaliile solicitate pe adresa de e-mail pe care ne-ati comunicat-o.

  • Dana Dragoi

    5 out of 5

    2 ani ago

    Buna ziua, va rog ma intereseaza detaliile cursului de bucatar din ianuarie 2018, programul pe zile. multumesc mult

    • Centrul Athena

      2 ani ago

      Buna ziua si va multumim ca ne-ati contactat! V-am trimis detaliile solicitate pe adresa de e-mail pe care ne-ati comunicat-o.

  • Florian

    5 out of 5

    2 ani ago

    Sunt interesat de programul de desfasurare a orelor de teorie/practica multumesc

    • Centrul Athena

      2 ani ago

      Buna ziua si va multumim ca ne-ati contactat! V-am trimis detaliile solicitate pe adresa de e-mail pe care ne-ati comunicat-o.

Add a review Anulează răspunsul

850 lei

28 în stoc

28 Students
Duration: 20 saptamani
Lectures: Reducere pret 10%*
Video: Invatamantul minim obligatoriu
Certificat acreditat ANC

Despre noi

ATHENA - Centru de Calificare si Perfectionare isi propune sa devina unul dintre cele mai importante centre de formare profesionala din Bucuresti. Misiunea noastra este de a investi in calitatea nivelului de pregatire a cursantilor nostri, prin gasirea punctului de mijloc intre pasiunea si obiectivele lor si cerintele pietei muncii.

Linkuri rapide

  • Formatori
  • Politica cookies
  • Politica de confidentialitate si date personale
  • Primeste alerte deschideri cursuri

Program

Monday 09.00 - 18.00
Tuesday 09.00 - 18.00
Wednesday 09.00 - 18.00
Thursday 09.00 - 18.00
Friday 09.00 - 18.00
Saturday Inchis
Sunday Inchis

Ia legatura cu noi

Copyright © 2015 Centrul ATHENA | developed by 2shark.ro
  • acasa
  • Cursuri
  • blog
  • Evenimente
  • galerie
Search
Site-ul nostru utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Continuând să navigati, sunteți de acord cu utilizarea acestor cookie-uri. Puteți modifica setările browserului dvs. pentru a nu mai accepta anumite tipuri de cookie-uri. Mai multe detalii în Politica noastră de cookie-uri - Politica cookies